Odmieta s vami sexovať? Nemusí byť za tým SEXI MILENKA či KOLEGYŇA, ale aj tieto vážne dôvody!

Dôvodov môže byť viac, nemyslite hneď na to najhoršie. Otvorenou komunikáciou sa dá veľa vecí vyriešiť, snažte sa o to, aby sa vám partner ...

Dôvodov môže byť viac, nemyslite hneď na to najhoršie. Otvorenou komunikáciou sa dá veľa vecí vyriešiť, snažte sa o to, aby sa vám partner zdôveril.

Fotogaléria

Finančné problémy

Dlho to zakrývať nedokáže. Nemá náladu, je vystresovaný, trápi sa. Na nežnosti a sex ani nepomyslí, veď zápasí s finančnými problémami, ktoré treba vyriešiť a zatiaľ odsunúť váš spoločný, aj intímny život na vedľajšiu koľaj. 

Vaginálna suchosť: Problém, ktorý trápi slečny aj seniorky, môže mať vážne dopady. Vzťah v troskách je len začiatok Zobraziť článok

Nenechajte, aby sa trápil sám. Odborníci odporúčajú, aby ste sa otvorene porozprávali a spolu hľadali možné riešenia. Vytvorte si finančný plán, preberte rodinný rozpočet a možno nájdete položky, ktoré môžete vyškrtnúť a tým ušetríte. Východiská z ťažkých situácií existujú, len ich treba hľadať.

Neustále rozptyľovanie 

V dobe, keď už aj v kuchyniach je televízor či notebook, je ľahké narúšať koncentráciu a schopnosť sústrediť sa. Napríklad aj na partnera. Večeru jeme so smartfónom v ruke, počas rozhovoru sledujeme jedným okom televíziu a pred spaním si pozrieme Facebook alebo Instagram. Ale haló, kde sú nežné objatia, bozky, vášnivý sex? Prečo je lepšie sledovať pseudoživoty iných ľudí?

V ktorej krajine sa sexuje najviac? Pohľad na temperamentné národy sa mení, nové fakty ukázali nečakanú pravdu! Zobraziť článok

Jasné, moderná doba! Skúste však partnera nežne prinútiť k tomu, aby v posteli odložil technické vymoženosti a venoval sa vám. Ak to nejde nežne, porozprávajte sa o tom otvorene, možno si to ani neuvedomoval. Ak áno, nastavte si spoločne pravidlá, ktoré sa budú v spálni dodržiavať. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});