Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ostali ste dlhšie bez sexu: Čo sa deje s vašou vagínou, keď s ním opäť začnete? Dámy, aj pre toto treba častejšie MASTURBOVAŤ!

V živote občas nastanú aj obdobia, v ktorých chýba sexuálny partner. To ženu v aktívnom veku asi dvakrát nepoteší. Ale ako sa „obdobie ...

V živote občas nastanú aj obdobia, v ktorých chýba sexuálny partner. To ženu v aktívnom veku asi dvakrát nepoteší. Ale ako sa „obdobie sucha“ prejaví na roztúženej mušličke?

Fotogaléria

Podľa pôrodníčky a gynekologičky Dr. Saleny Zanotti je to ešte horšie pre ženy po menopauze, kedy sa pružnosť vagíny môže stratiť natrvalo. (Pred menopauzou len dočasne.)

Je to preto, že ženské telá po prechode produkujú menej estrogénu, čo môže viesť k strate elasticity a prirodzenému zvlhčovaniu vagíny.

Znížená sexuálna túžba je najčastejšia u žien po 40-ke a 50-ke. Iné nepríjemné príznaky, ako sú návaly horúčavy a nočné potenie, môžu tiež znížiť túžbu ženy.

Mladšie ročníky môžu naopak pri obnovení sexu pocítiť novú vlnu vzrušenia, ktoré urobí opätovné naštartovanie sexuálneho života zmyselnejším.  

Sex môže byť dychberúci aj po 50-tke: Komunikácia a predohra nestačia, za túto jednu vec sa vaša VAGÍNA POĎAKUJE! Zobraziť článok

Bonus: Medzi dva najčastejšie mýtusy (času bez sexu) patrí, že počas absencie penetrácie sa ženám obnoví panenská blana, alebo vagína začne „usychať“. Nič z toho našťastie nie je pravda. Stav „suchej vagíny“ je zapríčinený zníženou hladinou estrogénu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});