Ktorá z vás nechce mať tohto CHLAPA doma, klame! Z herca Cana Yamana idú študentky aj seniorky do kolien

Turecké telenovely ponúkajú okrem ťažkej romantiky a krkolomných zápletiek aj množstvo sympatických hercov. Can Yaman (33) je jedným ...

Turecké telenovely ponúkajú okrem ťažkej romantiky a krkolomných zápletiek aj množstvo sympatických hercov. Can Yaman (33) je jedným z nich, kvôli ktorým ich ženy nevedia prestať pozerať.

Fotogaléria

Rodák z Istanbulu vyrastal v rozvedenej rodine, a často u babičiek, lebo otec mal finančné problémy. Po základnej a strednej škole vyštudoval miestne talianske lýceum (Liceo Italiano di Istanbul), ktoré absolvoval s najlepším hodnotením od založenia tejto inštitúcie.

Reese Witherspoon a Deacon
Baby, roztrasú sa vám kolená! 18-ročný syn herečky Reese Witherspoon je riadny FEŠÁK, AHA ako vyzerá Zobraziť článok

Can (*8.11.1989)  v roku 2012 dokončil Právnickú fakultu na univerzite Yeditepe, a následne začal pracovať v advokátskej kancelárii. Postupne však zistil, že napriek kariérnemu úspechu to nie je nič pre neho.

V roku 2018 uviedol pre časopis Hello!: „Cítil som, že potrebujem voľný výhľad, zatiaľ čo ja sedím v kancelári v obleku, ktorý mi neskutočne vadil. Keď mi dali ročnú dovolenku, odišiel som a už sa nevrátil. Najbližšie ma kolegovia videli až v televízii.Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});