Z dcéry Van Damma vyrástla OČARUJÚCA KRÁSKA: Jej sexi telo a nádherná tvárička nedajú mužom spávať, ženy len ticho ZÁVIDIA!

K hrdým otcom patrí aj belgický herec a majster bojových umení Jean-Claude Van Damme (62). Vďaka fyzickej kondičke a talentu sa stal ...

K hrdým otcom patrí aj belgický herec a majster bojových umení Jean-Claude Van Damme (62). Vďaka fyzickej kondičke a talentu sa stal na prelome storočí hviezdou Hollywoodu.

Fotogaléria

Vďaka fyzickej kondičke a talentu sa stal na prelome storočí hviezdou Hollywoodu. Svojimi filmami ako Krvavý šport, Kickboxer, Dvojitý zásah, Univerzálny vojak, Niet úniku či Živý terč ostal nezmazateľne zapísaný do akčnej filmovej histórie.

Bruce Willis
Sylvester Stallone prezradil podrobnosti o stave Brucea Willisa: Toto nevyzerá dobre Zobraziť článok

Možno bude prekvapením, že Van Damme pred karate chodil na balet. Ten mu neskôr pomohol s kondičkou a hlavne správnou rovnováhou.

Pod vedením trénera a učiteľa karate Clauda Goetza rozvinul pozoruhodnú škálu svojich kopov a úderov. Okrem karate sa postupne naučil aj taekwondo a thajský box.

Ako vyšportovaný a úspešný muž nemal núdzu o záujem žien. Bol päťkrát ženatý, z toho so svojou súčasnou ženou, americkou kulturistkou a fitnes športovkyňou Gladys Portugues (65), bol už raz rozvedený. Ona je aj matkou jedinej Van Dammovej dcéry - Bianci Brigitte (32).

Jennifer Garner vyrazila ostatným dych svojou dospievajúcou dcérou Violet: VAU, tá podoba! Zobraziť článok

Pár má spolu aj syna Kristophera Van Varenberga (herec, 35). Ďalšieho syna, Nicolasa Van Varenberga (herec, 27), má s bývalou americkou herečkou a modelkou Darcy LaPier (57). Ako vyzerá jeho dcéra teraz? Uvidíte na ďalšej strane!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});