Svetoznáma Dita Von Teese oslávila 50-ku: Manželstvo s Mansonom nevyšlo, ani vzťah s lesbičkou, teraz je šťastná a stále hriešne SEXI!

Vždy vyzerá ako vystrihnutá z retro éry. Z dokonale upravenej brunetky stále vyžaruje pôvab noir femme fatale 40. rokov minulého storočia.

Vždy vyzerá ako vystrihnutá z retro éry. Z dokonale upravenej brunetky stále vyžaruje pôvab noir femme fatale 40. rokov minulého storočia.

Fotogaléria

Narodila sa  28.9. 1972 ako Heather Renée Sweet, svet umenia a rafinovanej erotiky ju ale pozná ako Ditu Von Teese. Je tanečnicou, modelkou, módna návrhárkou, podnikateľkou, speváčkou a spisovateľkou.

Zaslúžila sa o opätovnú popularizáciu burleskného predstavenia a právom získala prezývku „Kráľovná burlesky“. S vlastnými prepracovanými vystúpeniami začala v roku 1992.

Baletka Romina Kolodziej
Dostala som druhú šancu na život, hovorí baletka Romina Kołodziej, ktorá prežila vážnu autonehodu. Dnes znova tancuje Zobraziť článok

Od detstva chodila na balet a v trinástich sólovo tancovala v rodnom Rochesteri. Počas dospievania ju matka zobrala na nákup prvej podprsenky.

Obyčajná kus z bielej bavlny sa ale mladej dáme nepozdávala tak, aké videla v otcových Playboyoch, kde mali na sebe modelky krásne čipkované kúsky. Možno tu začala jej vášeň pre spodnú bielizeň.

Od pätnástich predávala v obchode so spodnou bielizeň, kde si veci aj kupovala. Odvtedy si veľmi rada oblieka prepracované modely a korzety. Neskôr na univerzite študovala historické obliekanie a chcela sa stať filmovou štylistkou. Ako kostýmová návrhárka si často navrhuje svoje fotenia.

Úchvatné róby zo šatníka Kate Middleton: Nič luxusnejšie neexistuje! Zobraziť článok

Ako 18 ročná si nechala vytetovať na ľavé líce svoje slávne znamienko krásy. O rok neskôr prvýkrát navštívila striptízový klub, kde sa zamestnala pri kozmetickom pulte. Bola ohromená nedostatkom originality ostatných striptérok, a chcela do svojho vystúpenia zakomponovať vintage a fetiš štýl.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});