Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

O slastnom efekte venušiných guličiek vie aj krásna Dakota Johnson: Tušíte, ako s nimi správne manipulovať, privodiť si ROZKOŠ?

Sú tichým a diskrétnym spoločníkom nejednej ženy. Sexuálny pôžitok prinášajú aj počas každodenných aktivít, no vedeli ste o ich zdravotných ...

Sú tichým a diskrétnym spoločníkom nejednej ženy. Sexuálny pôžitok prinášajú aj počas každodenných aktivít, no vedeli ste o ich zdravotných benefitoch?

Fotogaléria

Rozkoš žien prestáva byť v spoločnosti tabu. Dôkazom je aj známa americká kráska Dakota Johnson, ktorá si Venušine guličky užila v jednom zo záberov vo filme Fifty Shades Darker. Šušká sa, že šteklivá scéna nebola hraná!

Neuveriteľné zákony o sexe: Kde má podvedená žena právo zabiť svojho manžela, a v ktorej krajine zotnú hlavy masturbujúcim? Zobraziť článok

Poďme však od začiatku. Venušine guličky sú jedna alebo viac guličiek (najčastejšie zo silikónu) na šnúrke. V nich sú umiestnené menšie guličky, ktoré pri pohybe narážajú do stien tých väčších a tým tvoria vibrácie, ktoré sa prenášajú na steny vagíny.

Nazývajú sa aj Kegelove guličky, pretože vďaka nim efektívne spevňujete svaly panvového dna. Ako? Guličky si vložíte do vagíny a snažíte sa ich udržať vnútri asi 10 sekúnd. Potom povolíte a zopakujete. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});