So slávnym menom a krásou po rodičoch sa v živote nestratí: Maya Hawke boduje aj u nás, pozrite, aká je NÁDHERNÁ!

Pokiaľ vaši rodičia patria medzi hollywoodske celebrity, je pravdepodobné, že váš život sa bude uberať podobným smerom.

Pokiaľ vaši rodičia patria medzi hollywoodske celebrity, je pravdepodobné, že váš život sa bude uberať podobným smerom.

Fotogaléria

Americká modelka a herečka Maya Hawke (24) tie správne predpoklady má. Jej mamou je sympatická herečka Uma Thurman a otcom herec a režisér Ethan Hawke. Slávnu rodinu uzatvára ešte mladší brat Levon. Od roku 2005 sú jej rodičia ale rozvedení.

V detstve jej zistili dyslexiu (špecifická porucha čítania), ktorá mala vplyv na časté striedanie základných škôl. Nastúpila do súkromnej školy, kde oproti monotónnej výučbe kládli dôraz na umeleckú kreativitu. Aj to ju okrem rodinného zázemia priviedlo k herectvu, ktoré neskôr aj vyštudovala.

Kráľovná Letizia
Krásne po mame? Fotky kráľovnej Letizie s dcérami sú dôkazom, že jablko nepadá ďaleko od stromu Zobraziť článok

Mladá Maya je známa aj v našich končinách. Herecký debut absolvovala v roku 2017 postavou v dramatickej minisérii Malé ženy. Asi najviditeľnejšia je pre milovníkov mysterióznych hororových seriálov, pričom hrá v jednom z aktuálne najsledovanejších.

Za svoj výkon v tretej sérii seriálu Stranger Things získala cenu Saturn za najlepšiu herečku vo vedľajšej úlohe. V roku 2019 si zahrala aj komediálnej „tarantinovke“ Vtedy v Hollywoode.

Z aktualít je to ešte komédia „Pomsta na druhú“ (Do Revenge), a na rok 2023 je vo výrobe film „Maestro“, kde stvárni úlohu dcéry Jamie skladateľa Leonarda Bernsteina.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});