Žiadna veda: Vďaka TOMUTO jednoduchému pravidlu vytvoríte VŽDY dokonalý outfit!

Existuje jednoduché, no dômyselné pravidlo, s ktorým v móde nikdy nešliapnete vedľa. Pustite sa do toho, dámy!
  • Zdroj: Instagram / @peexo, @joyebenspiff

Existuje jednoduché, no dômyselné pravidlo, s ktorým v móde nikdy nešliapnete vedľa. Pustite sa do toho, dámy!

Kúsky v základných farbách a strihoch sú neoceniteľnými prvkami šatníka. Tzv. kapsulový šatník je veľmi praktický a ak si do vyhľadávača zadáte heslo old money outfits, vyskočia na vás obrázky žien prevažne v čiernej, bielej a béžovej farbe.

Krásne! Ale svet nie je čierno-biely a vy milujete farby. S jednoduchým sendvičovým pravidlom, zaradíte do svojho šatníka vaše obľúbené odtiene bez toho, aby ste stratili na elegancii a kráse. Stačí si len vybrať, ktoré to budú.

Hviezdy červeného koberca v šatách od Vivienne Westwood.
TOP módne kreácie Vivienne Westwood z červeného koberca: Hilary Duff s bombastickým výstrihom, neprehliadnuteľná punkerka Zendaya! Zobraziť článok

Ako funguje sendvičové pravidlo?

Základom každého sendviča je chlieb. A rovnako ako pri sendviči, aj v kreovaní outfitu potrebujete základ. K nemu si už iba vyberiete farbu, ktorá  váš outfit takpovediac zahalí.

To znamená, že spodná časť vášho outfitu, napríklad topánky, je v tej istej farbe ako vrchná časť, čo styling príjemne vyváži. Na záver si vyberiete farbu, ktorá bude umiestnená "medzi".

Ide o pomyselnú výplň vášho outfitového sendviču, ktorá mu dodá charakter. Druhú farbu voľte veľmi premyslene. Nemusí ísť o základnú farbu, i keď je pravda, že zemité farby, čierna a biela, sa kombinujú najľahšie.

Ak hľadáte niečo odvážnejšie, vyberte si komplementárnu kombináciu. Červená so zelenou, oranžová s modrou, výber je na vás! Na koniec pouvažujte o materiáloch. Sú krásnou bodkou za dokonalým outfitom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});