Zložiť alebo zavesiť? Takto skladujte svoje obľúbené kúsky, ušetríte miesto, čas a predĺžite ich životnosť

Väčšina z nás vešia svoje oblečenie do skrine. No vedeli ste, že existujú určité kúsky, ktoré by sa mali skladovať výlučne zložené?

Väčšina z nás vešia svoje oblečenie do skrine. No vedeli ste, že existujú určité kúsky, ktoré by sa mali skladovať výlučne zložené?

Fotogaléria

Na vešiak patrí:

Šaty vyrobené z obzvlášť tenkých materiálov, ako je satén, hodváb, taft, zamat a šifón určite vešajte na vystužené ramienka - obzvlášť šetrné k materiálom. Vyhnite sa vodorovným vešiakom a siahajte po tých, ktoré sú tvarované do oblúka.

Baby, nemusí to byť len o nohaviciach! Takto noste sukne a šaty v zime: 2 trendy kúsky, ktoré vás zaručene zahrejú Zobraziť článok

Sukne sa najlepšie upevňujú na vešiaky na nohavice pomocou klipov. Ak vlastníte modely z citlivých materiálov (koža alebo hodváb) je vhodné medzi sponky umiestniť penu. Hladké bavlnené sukne môžete prevesiť podobne ako nohavice. No pozor, skladaným sukniam by ste týmto spôsobom ublížili.

Audrey Hepburn
Cenná rada k malým čiernym: Známa módna stylistka ukázala, ako si ich obliecť SPRÁVNE Zobraziť článok

Aj blúzky patria na vešiak. Zamerajte sa na drevené vešiaky - na kovové a plastové v tomto prípade zabudnite. Aby vám jemné kúsky neskĺzli, zapnite ich vrchný gombík. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});