Čo so zvyškami kuracieho mäsa? Pripravte si legendárny sendvič s chutnou zmesou ingrediencií - oblížete si všetky prsty!

V najkrajších hoteloch a baroch sveta nesmie chýbať jedno jedlo. Tušíte, ktoré to je? Club Sandwich!

V najkrajších hoteloch a baroch sveta nesmie chýbať jedno jedlo. Tušíte, ktoré to je? Club Sandwich!

Fotogaléria

Mladý viedenský kuchár Julian Kutos sa podelil o recept na kultový sendvič z kuracích pŕs, slaniny a paradajok.

Na 1 sendvič potrebujete:

  • 40 g slaniny
  • 3 plátky sendvičového chleba
  • 150-200g kuracieho mäsa
  • 2 ČL estragónovej horčice (môže byť aj klasická)
  • 1 ČL sladkej papriky
  • 1 PL worcester omáčky
  • 1 PL masla
  • kúsok citróna
  • štipku soli
  • olivový olej
  • listy šalátu

Quesadilla
Doprajte si kráľovské raňajky: Po tejto quesadille si oblížete všetky prsty! Zobraziť článok

Paradajková salsa:

  • 100 gramov paradajok
  • 1 lyžica olivového oleja
  • 1/2 lyžičky červeného vínneho octu
  • štipka soli
  • čierne korenie
  • pár lístkov bazalky

Koktailová omáčka:

  • 2 ks vaječné žĺtky
  • 100 ml oleja
  • 2 lyžičky horčice
  • 1 lyžica citrónovej šťavy
  • 4 lyžice kečupu
  • soľ
  • čierne korenie

Postup nádeje na ďalšej strane.

Ilustračná fotografia
Najlepšie buchty, aké som kedy vyskúšala, hovorí nadšená Karin Haydu a pridáva šikovný RECEPT Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});