V najkrajších hoteloch a baroch sveta nesmie chýbať jedno jedlo. Tušíte, ktoré to je? Club Sandwich!
Fotogaléria
Mladý viedenský kuchár Julian Kutos sa podelil o recept na kultový sendvič z kuracích pŕs, slaniny a paradajok.
Na 1 sendvič potrebujete:
- 40 g slaniny
- 3 plátky sendvičového chleba
- 150-200g kuracieho mäsa
- 2 ČL estragónovej horčice (môže byť aj klasická)
- 1 ČL sladkej papriky
- 1 PL worcester omáčky
- 1 PL masla
- kúsok citróna
- štipku soli
- olivový olej
- listy šalátu
Paradajková salsa:
- 100 gramov paradajok
- 1 lyžica olivového oleja
- 1/2 lyžičky červeného vínneho octu
- štipka soli
- čierne korenie
- pár lístkov bazalky
Koktailová omáčka:
- 2 ks vaječné žĺtky
- 100 ml oleja
- 2 lyžičky horčice
- 1 lyžica citrónovej šťavy
- 4 lyžice kečupu
- soľ
- čierne korenie
Postup nádeje na ďalšej strane.