V čom žiarila na Vianoce princezná Kate? Nádherný KLOBÚK a KABÁT... taký budete chcieť!

Princezná Kate má za sebou svoj vianočný debut od získania nového titulu.

Princezná Kate má za sebou svoj vianočný debut od získania nového titulu.

Fotogaléria

Kráľovská rodina sa po pandémii vracia k tradíciám vianočných sviatkov ku ktorým patrí aj vianočná prechádzka. Pozrite sa, do akej farby sa pri tejto príležitosti zahalila princezná z Walesu.

Princezná z Walesu žiarila v PRENÁDHERNÝCH ŠATÁCH z požičovne: William jej kráse nemohol odolať, nečakané dotyky na verejnosti! Zobraziť článok

Rodina sa zúčastnila sviatočnej bohoslužby v kostole svätej Márie Magdalény v Sandringhame v sprievode všetkých troch detí. Pre najmladšie z nich, princa Louisa, šlo o vianočný debut, nakoľko sviatočná vychádzka v predošlých dvoch rokov bola pre pandémiu zrušená.

Úchvatné róby zo šatníka Kate Middleton: Nič luxusnejšie neexistuje! Zobraziť článok

Princezná si obliekla zelené plášťové šaty dokonale obopínajúce jej štíhly driek. Krásny stojačik na golieri jej predĺžil krk a kabát v midi dĺžke výborne ukázal s hnedými semišovými čižmami, čiernymi rukavicami a zladeným zeleným klobúkom fedora s mašľou aj pierkom.

Pokiaľ ide o šperky, Kate vynechala náhrdelník a nasadila si pár zlatých lustrových náušníc s modrými kameňmi.

Kráľovná Alžbeta II.
Také šaty sa len tak nevidia: 10 najpamätnejších fashion momentov kráľovnej Alžbety II. Zobraziť článok

Princ William mal oblečený klasický námornícky komplet pozostávajúci z dlhého vlneného kabáta a obleku v kombinácii s bielou košeľou a čiernymi topánkami. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});