NAJÚBOHEJŠÍ zoznamovací podvod zo všetkých: Ak ste pri vašom internetovom objave spozorovali TOTO, majte sa na pozore!

Pozor, na koho sa namotávate! Zdajú sa vám ghosting a benching vo vzťahoch antisociálne a neepatické? Potom sa pripravte na breadcrumbing!

Pozor, na koho sa namotávate! Zdajú sa vám ghosting a benching vo vzťahoch antisociálne a neepatické? Potom sa pripravte na breadcrumbing!

Fotogaléria

Čo je to breadcrumbing?

Breadcrumbing je taktika flirtovania, ktorej cieľom je jediné: sebapotvrdenie! Spravidla sa flirtuje a zoznamuje predovšetkým online. A keď hovoríme flirt, myslíme tým flirt! Bozk emoji sem, dvojzmyselná narážka tam, lichotivý komentár tu, tam niekoľko koketných správ. Ide o virtuálne omrvinky, ktoré vám dávajú nádej, že z flirtu môže vyrásť nová láska.

Nemôže. Odosielateľ správ si vami totiž iba masíruje ego!

Sú verní a po uši zamilovaní: Pre ľudí v týchto znamenia je láska posvätná! Zobraziť článok

Ako spoznať breadcrumbing?

Najnechutnejšie na tomto triku (okrem skutočnosti, že nádej, ktorú vzbudzuje, je na konci tou najväčšou ranou) je to, že je ťažké ho vidieť a rozpoznať ako zahrievaciu taktiku. Niet sa čomu čudovať. Breadcrumber sa vás snaží udržať aktívnu a živiť vaše city kúsok po kúsku. Samozrejme, že v záujme vlastného ega!

Napriek tomu existujú varovné signály, ktoré naznačujú, že si od flirtu nemôžete nič sľubovať. Napríklad si všimnete, že vo vašom vzťahu sa nič skutočne nehýbe. Pokračovanie na ďalšej strane.

6 vecí, ktoré sebavedomá žena počas hádky nikdy NEROBÍ: Pozor, za 3. bod vás bude mať za primitívnu HLUPAŇU! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});