V ktorom ročnom období máte najväčšiu šancu stretnúť toho pravého? Odborníci poznajú odpoveď!

Možno si teraz poviete, veď to je jedno. Či jar, leto, jeseň a zima – keď má niekto šťastie, stretne, no a keď nie, môže čakať dlhé mesiace ...

Možno si teraz poviete, veď to je jedno. Či jar, leto, jeseň a zima – keď má niekto šťastie, stretne, no a keď nie, môže čakať dlhé mesiace na svojho princa. Nie je to tak, vysvetlíme, prečo!

Fotogaléria

Doba sa mení, veľmi veľa vecí sa presúva do online priestoru. Ruku na srdce, keď sa chcete zoznámiť, čo vám ako prvé napadne? No, vidíte, internet, sociálne siete ako Facebook (áno, už má zoznamku), Tinder a iné moderné vymoženosti. Takže si sadnete na gauč a ťukáte spôsobom – pokus, omyl a možno to vyjde. Nehovoriac o tom, že pandémia online zoznamkám len priala, väčšina barov, kaviarní, reštaurácií, kín, divadiel aj fitiek bola dlho zatvorená, akcie a festivaly sa nekonali. Single ľudia sa teda vrhli na appky a bolo vybavené!  

Čo prináša dlhá zima?

Nuž, možno aj partnera. Lebo máme to tu, čierne na bielom, prieskumy poukazujú na to, že zimné obdobie je najlepším obdobím na hľadanie si partnera. Vysvetlíme! Je zima, čiže nie sme celé hodiny vonku (vynechajme teraz lyžiarov, korčuliarov, ľadových medveďov a spol.), rýchlo sa stmieva, viac sa nudíme a pociťujeme osamelosť. Angličania toto obdobie nazývajú trefne ako „cuffing season“, obdobie párenia.

Podľa webu dating.com až 75 % ľudí uviedlo, že sú v zimných mesiacoch osamelejší. Avšak 69 % respondentov potvrdilo, že ak sa im podarí na zoznamke dohodnúť rande, a možno dať dokopy aj viac stretnutí, poprípade si nájdu partnera na pravidelné chatovanie, zlepší sa im nálada, sú veselší, pocity osamelosti vystrieda eufória. Nemusí to skončiť hneď svadbou a dieťaťom v náručí, no už len ten feeling, že sa o vás niekto zaujíma, že sa niekomu páčite, je na nezaplatenie.

Tomuto len ťažko uveríte
Vďaka malému detailu som zistila, že ma podvádza: To, čo robil pre milenku, vyráža dych! Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: dating.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});