Cvičte 20 minút 3x do týždňa: Tento tréning zmení vašu figúru na nepoznanie!

Pre ukážkovú postavu nemusíte cvičiť hodiny, stačí vám pravidelnosť a párminútový tréning!

Pre ukážkovú postavu nemusíte cvičiť hodiny, stačí vám pravidelnosť a párminútový tréning!

Fotogaléria

Najpodstatnejšie je prekonať sa, začať a ostatné príde samo. Pretože oveľa dôležitejšie ako hodinové tréningy pravidelné tréningy. Poďme na to! 

Celý tréning sa skladá zo štyroch cvikov, ktoré robíte v priebehu 20-tich minút. Na každý cvik si preto vyhraďte 5 minút a opakovaní toľko, koľko stihnete počas tejto doby. 

Elizabeth Taylor
Ako sa chudlo v 80-tych rokoch? Elizabeth Taylor prisahala na tieto pravidlá! Zobraziť článok

1. cvik – Jogging 

Začnite jednoduchým joggingom (poklusom) na mieste. Prvých 5 minút sa  sústreďte na správne dýchanie, postavenie tela a zapojte do tohto pohybu aj ruky. 

2. cvik – Drepy s činkami 

Ďalších 5 minút drepujte s činkami. Stačia vám 1,5 kg – 2 kg jednoručky. Zapojte ruky tak, že pri drepe smerom dole pôjdu aj ruky dole a smerom hore zdvihnete činky nad hlavu. 

3. cvik – Rúčkovanie do planku a naspäť 

Pri tomto cviku začnite v stoji, nadýchnite sa a pomaly s výdychom sa predkloňte. Položte ruky pred seba na zem a rúčkujte s rukami dopredu, až do pozície planku. Podržte pár sekúnd a vráťte sa naspäť.  

4. cvik - Skracovačky 

Posledných 5 minút venujte bruchu a skracovačkám. Ale pozor, nechoďte príliš vysoko. Stačí, keď budete robiť nižšie skracovačky a po každej minúte si dáte krátku pauzu. 

Štíhlosť a pevné svaly na seba nenechajú dlho čakať v prípade, že budete cvičiť minimálne 3x do týždňa a svoju stravu odľahčite od cukrov, bielej múky a mastných jedál.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});