Cvičenie s touto pomôckou je návykové: Fit postava a uvoľnenie ako po masáži! Zistite, ako to funguje

Chystáte sa počas zimy dostať do formy no aerobik vás nebaví, na dvíhanie činiek sa necítite a doma nemáte dostatok miesta na stroje? ...

Chystáte sa počas zimy dostať do formy no aerobik vás nebaví, na dvíhanie činiek sa necítite a doma nemáte dostatok miesta na stroje? Zaobstarajte si penový valec.

Fotogaléria

Tvrdiť, že vďaka penovému valcu schudnete 10 kíl a zadoček sa vám zaguľatí ako kočkám na sociálnych sieťach, by bolo klamstvo. Ale! Po použití valca sa budete cítiť uvoľnenejšie a doprajete si perfektný strečing.

Vymakajte si brucho vďaka jednému cviku: Stačí pár opakovaní denne! Zobraziť článok

Penový valec je pomerne rýchly spôsob, ako zažiť pocit uspokojenia po cvičení. A ten je návykový. Je to presne tá motivácia, ktorá sa ťažko hľadá. Navyše, valec urobí zázraky, pretože funguje ako forma myofasciálneho uvoľnenia (masáž zameraná na bolesť). Po rolovaní sa budete cítiť uvoľnene ako po masáži a zároveň šťastná ako po cvičení.

Valec môžete doplniť aj masážnou loptičkou. Tou si rozmasírujete chodidlá alebo trapézový sval. Rolovanie je bezpečné aj pre ženy s diastázou, alebo bolesťami chrbtice. Nejde totiž o žiadne rýchle cvičenie, neničíte si kolená a nedvíhate ťažké váhy. Pokračovanie na ďalšej strane.

Ani Julia Roberts na túto aktivitu nedá dopustiť
Pri tejto športovej aktivite spálite stovky kalórií: Pochvaľuje si ju aj Julia Roberts! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});