V prípade Heard vs. Depp nastal zvrat: Herečka dospela k NEČAKANÉMU rozhodnutiu, toto oznámila na sociálnych sieťach

Herečka Amber Heard tvrdí, že už nebude napádať svoj prehratý súdny spor s Johnnym Deppom. Napriek tomu aj naďalej povzbudzuje ostatných, ...

Herečka Amber Heard tvrdí, že už nebude napádať svoj prehratý súdny spor s Johnnym Deppom. Napriek tomu aj naďalej povzbudzuje ostatných, aby o domácom násilí nemlčali.

Fotogaléria

Vo svojom príspevku na Instagrame ďalej pokračuje: „Medzitým som bola vystavená druhu poníženia, ktoré už jednoducho nemôžem zažiť. Aj keby moje odvolanie uspelo v USA, najlepším výsledkom by bolo nové konanie, ktoré by si vyžadovalo novú porotu, aby zvážila dôkazy. Tretíkrát to už nemôžem absolvovať."

Počas procesu bola Amber Heard, ktorá obvinila Johnnyho Deppa z obťažovania, prezentovaná ako darebák priamo hercovými priaznivcami

„Chcem poďakovať svojim procesným tímom za ich neúnavnú tvrdú prácu,“ napísala Amber Heard. „Každý, kto prežil násilie, vie, že možnosť vyrozprávať svoj príbeh je často jedinou úľavou. Nemôžem nájsť dostatok slov, aby som vám povedala, akú nádej vzbudzuje vaša viera vo mňa," napísala.

Johnny Depp
"Jej krása je okázalá a exoticky príťažlivá..." Tajomná žena, o ktorej spieva Johnny Depp, sa preslávila v československom filme! Zobraziť článok

Keď bol vynesený rozsudok, fanúšikovia Deppa vrátane niektorých celebrít oslavovali. Odvtedy bol uvítaný späť v zábavnom priemysle.

Okrem iného sa predstaví v úlohe kráľa Ľudovíta XV. vo francúzskom filme „La Favorite“, ktorý bude uvedený do kín v roku 2023.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});