V prípade Heard vs. Depp nastal zvrat: Herečka dospela k NEČAKANÉMU rozhodnutiu, toto oznámila na sociálnych sieťach

Herečka Amber Heard tvrdí, že už nebude napádať svoj prehratý súdny spor s Johnnym Deppom. Napriek tomu aj naďalej povzbudzuje ostatných, ...

Herečka Amber Heard tvrdí, že už nebude napádať svoj prehratý súdny spor s Johnnym Deppom. Napriek tomu aj naďalej povzbudzuje ostatných, aby o domácom násilí nemlčali.

Fotogaléria

Ešte smutnejšie na tom je, že tu nejde len o dospelé ženy či mužov, ale i deti. Po veľkom škandále s Jeffreym Epsteinom a jeho pedofilnom brlohu, v ktorom sa mali schádzať mnohí mocní muži, padla nejednému sánka. A mnohí to úplne ignorovali.

Oči sa zatvárajú pred pravdou aj pred zneužívaním detí len kvôli tomu, že je niekto sympatický alebo šikovný umelec. Píííp. Nesprávne riešenie. Ale späť k Amber.

Hollywood je mesto plné škandálov: Za ostatné roky sa tam premlelo mnoho káuz, tu sú tie NAJŠOKUJÚCEJŠIE! Zobraziť článok

Medzitým bol súdny spor medzi Amber Heard a Johnnym Deppom vyriešený. To znamená, že sa nebude konať žiadne ďalšie súdne konanie, v ktorom by sa herečka proti rozsudku odvolala.

Po napätom procese vo Virgínii začiatkom roku 2022 sa porota zhodla na tom, že títo dvaja bývalí partneri sa navzájom očierňujú.

Public Enemies
Vyznáte sa v kariére Johnnyho Deppa? Schválne, či poznáte odpovede na tieto otázky Zobraziť článok

Amber bolo nariadené zaplatiť Johnnymu 10 miliónov dolárov ako odškodné a 5 miliónov dolárov ako represívne odškodné. Hoci sa pôvodne chcela proti verdiktu odvolať, svoje odvolanie stiahla.

O novinku sa podelila vo vyhlásení, ktoré zverejnila na svojom Instagrame: „Je pre mňa dôležité povedať, že som si toto nikdy nevybrala. Bránila som svoju pravdu a tým aj svoj život."

Ohováranie, ktorému som čelila na sociálnych sieťach, je intenzívnou verziou spôsobu, akým sú ženy viktimizované, keď prehovoria,“ uvidela.

Napriek tomu trvá na tom, že to nie je priznanie viny a že neexistujú žiadne obmedzenia, ktoré by jej bránili podeliť sa o svoju pravdu. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});