"Jej krása je okázalá a exoticky príťažlivá..." Tajomná žena, o ktorej spieva Johnny Depp, sa preslávila v československom filme!

Johnny Depp naďalej predvádza svoj hudobný talent! V najnovšej balade vzdáva hold jednej z najkrajších herečiek všetkých čias a málokto ...

Johnny Depp naďalej predvádza svoj hudobný talent! V najnovšej balade vzdáva hold jednej z najkrajších herečiek všetkých čias a málokto tuší, že je úzko spätá s našimi končinami.

Fotogaléria

Hudobníci Jeff Beck a Johnny Depp svojím albumom „18“, odkazujú na mladistvého ducha a kreativitu, ktorú znovuobjavili pri spoločnom nahrávaní. Hlavným singlom dvoch spriaznených duší je „This Is A Song For Miss Hedy Lamarr“, ktorým vzdávajú poctu herečke a vynálezkyni Hedy Lamarr. 

Johnny Depp
Sebapoškodzovanie, drogy, šikana: Pozreli sme sa na detstvo Johnnyho Deppa Zobraziť článok

Zdá sa, že lyrický obsah je do istej miery autobiografický a rezonuje s Deppovým vlastným príbehom v období po jeho rozvode s Amber Heard.

Pieseň si vypočujte tu.

Narodila sa pred 108 rokmi

Rakúsko-americká herečka Hedy Lamarr, vlastným menom Hedwig Eva Maria Kiesler, prišla na svet 9. novembra 1914 vo Viedni. Počas svojej aktívnej kariéry bola považovaná za jednu z najatraktívnejších filmových herečiek. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});