Blond sexsymbol 80. rokov je dnes na nepoznanie: Horlivá environmentalistka nebojuje len s časom, ale aj Aspergerovým syndrómom

Americká herečka Daryl Hannah (61) patrila svojho času k najkrajším ženám sveta. Ale aj na nej sa neúprosne podpísal čas.

Americká herečka Daryl Hannah (61) patrila svojho času k najkrajším ženám sveta. Ale aj na nej sa neúprosne podpísal čas.

Fotogaléria

Milovala balet, ale čoskoro sa ukázalo, že má talent aj na herectvo. Ako 18-ročná nie celkom úspešne debutovala v horore Madness (Zúrivosť, 1978).

Našťastie sa rozhodla pre štúdium dramatického umenia v Los Angeles a čoskoro zahviedzila vo filmoch Bounty Hunter a následne Splash (Žblnk), za ktorý si odniesla cenu Saturn Award v kategórii najlepšia herečka. V tom čase sa stala skutočným sexsymbolom.

Jodie Comer
Táto herečka je aktuálne NAJKRAJŠOU ženou sveta, tvrdí známy plastický chirurg! Ale na zozname sú aj ďalšie Zobraziť článok

Objavila sa na obálke Playboya (2003) a hrala v solídnych filmoch a reklamách. V hereckej kariére úspešne pokračovala filmami ako Oceľové magnólie, Wall Street, Pápež z Greenwich Village, Blade Runner, Silver City alebo úlohou jednookej zabijačky vo filme Kill Bill 1 a 2.

Za akčné „tarantinovky“ získala ocenenia Najlepší súboj (MTV Movie Awards, 2005) a Najlepšia herečka vo vedľajšej úlohe (Saturn Award, 2004). Bez pozornosti neostal ani jej autorský dokument The Last Supper, za ktorý bola ocenená na filmovom festivale Berlinale.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});