Matthew Perry si ako tínedžer myslel, že je impotentný, zmena až po prvom sexe: Spal som takmer s každou ženou v južnej Kalifornii

Nezabudnuteľný Chandler Bing zo seriálu Priatelia si vo svojich knižných memoároch s názvom Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing ...

Nezabudnuteľný Chandler Bing zo seriálu Priatelia si vo svojich knižných memoároch s názvom Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing zaspomínal aj na svoje sexuálne začiatky.

Fotogaléria

Americký komediálny herec Matthew Perry (53) si počas dospievania veľmi sexu neužil. Keď sa oň pokúsil, tak sa mu to nedarilo... lebo mal v sebe šesť pív. Alkohol a chabý sex si vôbec nedával do súvisu. O jeho neslávnych posteľných začiatkoch píše aj web pagesix.com.

Perry priznal, že alkohol začal popíjať ako tínedžer: „Chodil som po planéte a myslel som si, že sex je niečo pre iných ľudí. Na dlhú dobu." Doslova uviedol, že: "Sex znel strašne zábavne, ale nebol v mojom arzenáli."

Ako dobre poznáte kultový seriál Priatelia? Otestujte sa! Zobraziť článok

Z toho mladíckeho omylu ho trpezlivo vyviedla americká herečka a speváčka Tricia Fisher, ktorá ho priviedla späť do postele. "Určite… čistá sláva na celé dve minúty," zavtipkoval do knihy „Priatelia, milenci a veľká hrozná vec".

Ako si myslíte, že aj tu platilo „za dobrotu na žobrotu“, tak sa nemýlite. Podarený Perry sa jej za láskavosť odvďačil tým, že spal takmer s každou ženou v južnej Kalifornii“.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});