Hollywood je mesto plné škandálov: Za ostatné roky sa tam premlelo mnoho káuz, tu sú tie NAJŠOKUJÚCEJŠIE!

V roku 2022 filmovou mekkou najviac zarezonoval ohováračský škandál o násilí Johnnyho Deppa na jeho partnerke Amber Heard. Ani zďaleka ...

V roku 2022 filmovou mekkou najviac zarezonoval ohováračský škandál o násilí Johnnyho Deppa na jeho partnerke Amber Heard. Ani zďaleka nebol jediným svojho druhu.

Fotogaléria

Hviezdy šoubiznisu sú vďačným sústom pre búrlivé správy. Žaloby najrôznejšieho druhu, sexuálne obťažovanie či uniknuté intímne fotky zo súkromia sú pravidelnou náplňou bulváru.

Ako už viete, spomínaný nepríjemný súdny proces skončil v prospech Deppa, ktorý sa nakoniec zachoval ako gentleman. Z pôvodne vysúdených desiatok miliónov dolárov sa mimosúdne cez právnikov dohodli na „symbolickej“ pokute 1 milión, ktorý herec venuje na charitu.  

Najštedrejšie celebrity
Rebríček najštedrejších celebrít: Kto si neváha vyhrnúť rukávy či darovať 25 tisíc náhodnej okoloidúcej? Zobraziť článok

Pozrite sa na ďalšie škandály:

Shia LaBeouf vs. FKA twigs (2020)

Pár sa stretol pri nakrúcaní filmu Honey Boy a chodili spolu od polovice roku 2018 do polovice roku 2019. Koncom roka 2020 ale britská speváčka FKA Twigs (civ.meno Tahliah Debrett Barnett) podala na herca Shia LaBeoufa žalobu, ktorej dôvodom bolo domáce násilie, sexuálne obťažovanie, vedomé nakazenie pohlavnou chorobou a citové vydieranie.

Násilie, zneužívanie aj pohľad na smrť: Ženské celebrity, ktoré mali v detstve doma hotové PEKLO Zobraziť článok

Podľa speváčky mal herec pri posteli nabitú strelnú zbraň, takže sa bála ísť v noci von zo spálne, aby by si ju nepomýlil s vlamačom, a nezastrelil ju. Nedovolil jej nosiť v posteli oblečenie a výnimku neboli ani žiarlivostné scény na verejnosti.

V súdnom procese s FKA Twigs ho zo zneužívania obvinila aj ďalšia bývalá priateľka, stylistka Karolyn Pho, ktorá tvrdila, že ju raz v opitosti priviazal k posteli a udrel do hlavy tak silno, že začala krvácať. LaBeoufovi bola diagnostikovaná posttraumatická stresová porucha (PTSD) a alkoholizmus.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});