Zničený život Aleca Baldwina: Po nešťastnej streľbe sa rúca v priamom prenose

Deň, kedy Alec Baldwin výstrelom z rekvizity nešťastnou náhodou smrteľne zranil svoju kolegyňu a kamarátku, sa navždy zapíše do kroniky ...

Deň, kedy Alec Baldwin výstrelom z rekvizity nešťastnou náhodou smrteľne zranil svoju kolegyňu a kamarátku, sa navždy zapíše do kroniky Hollywoodu tou najčernejšou farbou.

Fotogaléria

Baldwinovi sa v priebehu pár sekúnd zrútil celý svet. Vo chvíli, kedy si uvedomil, čo sa stalo, nemohol robiť nič. Bol v šoku a v myšlienkach padal na totálne dno. Rozhodne ide o najtragickejšiu udalosť v jeho živote, ktorá bude sprevádzať každý jeho krok – na pľaci aj v súkromí.

"Neexistujú slová, ktoré by vyjadrili môj smútok v súvislosti s tragickou nehodou, ktorá pripravila o život Halynu Hutchins, manželku, matku a našu hlboko obdivovanú kolegyňu. Spolupracujem s vyšetrovateľmi na objasnení, ako k tragédii došlo," napísal Alec na Twitteri. 

Telefonát na tiesňovú linku krátko po tragédii: 

Áčkový, masami zbožňovaný herec, sa stal z večera do rána mäsom pre krvilačných hejterov, ktorí vidia za incidentom úmysel bez akéhokoľvek informačného základu. 

Na ďalšej strane uvádzame komentáre instagramových „expertov“, ktorí svojimi názormi prerazili dno.

V rozhovore pre ABC Baldwin verejne vyhlásil, že spúšť nestlačil. "Nikdy by som na nikoho nenamieril a stlačil spúšť. Nikdy," zdôraznil.

Počas rozhovoru sa niekoľkokrát rozplakal, pričom poznamenal, že ho poskytuje iba preto, aby zabránil špekuláciám a chybným predstavám.

Slová okresnej prokurátorky Santa Fe Mary Carmack-Altwies naznačujú, že môže hovoriť pravdu: "Je možné zatiahnuť kohútik bez toho, že by ste stlačili spúšť, a bez toho, aby sa uzamkol," vysvetlila pre Vanity Fair. 

"Zatiahnete ho čiastočne, nezamkne sa, a potom, keď ho pustíte, úderník môže zasiahnuť zápalku náboja." Podľa prokurátorky však trestné stíhanie Baldwina nie je vylúčené. "Na stole sú všetky možnosti," dodala.

Na otázku, ako sa do rekvizity zbrane mohli dostať ostré náboje, herec moderátorovi odpovedal, že nemá potuchy. "Niekto dal do zbrane ostrý náboj. Náboj, ktorý na pľaci nemal čo robiť." 

Ray Liotta vo filme Mafiáni
Martin Scorsese dojíma vyjadrením o zosnulom Liottovi: Absolútne ma ohromil, bol jedinečný! Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});