Základom je odstrániť HRUBÉ zaužívané chyby: 10 tipov, ako mať v novom roku KONEČNE hustejšie a pevnejšie vlasy

Viac ako 50 percent žien sa v určitom bode svojho života stretlo s vypadávaním vlasom a toto číslo sa v posledných rokoch ešte zvýšilo. ...

Viac ako 50 percent žien sa v určitom bode svojho života stretlo s vypadávaním vlasom a toto číslo sa v posledných rokoch ešte zvýšilo. Čo s tým?

Fotogaléria

Vyskúšajte doplnok na rast vlasov
Určité vitamíny, minerály a mastné kyseliny sú potrebné pre zdravú funkciu a rast vlasových folikulov. Hľadajte najmä vysoký obsah protizápalových omega-3, no ak si nie ste istá, porozprávajte sa o tom s dermatológom.

Nič horúce
Je ťažké rozísť sa so sušičom vlasov alebo žehličkou. Ale urobí to obrovský rozdiel. Ak sa nemôžete držať ďalej od svojich obľúbených nástrojov, je dôležité použiť ochranný sprej.

Prezidentka Zuzana Čaputová
Imidž Čaputovej v zahraničí: AHA, čo si o jej účese myslia naši českí susedia Zobraziť článok

Češte sa správne
Kedy ste sa naposledy zamysleli nad česaním vlasov? Pravidelné a zámerné česanie môže ovplyvniť hrúbku vašich vlasov. Pomáha distribuovať prírodné oleje, ktoré ich chránia pred poškodením a dodávajú lesk. Čistenie každý deň, bez ohľadu na štruktúru vlasov, tiež pomôže odlupovať pokožku hlavy a odstrániť odumreté vlasy.

Ale je to užitočné len vtedy, ak používate správnu kefu. Použite keramickú kefu na vlasy, alebo si zadovážte tú z diviačích štetín. Veľmi dobre distribuuje prírodné oleje, čo vlasom dodáva prirodzený lesk. Nepoužívajte plastovú kefu! Tá vaše vlasy poškodí.

Alona Kravchenko
Ako vyzerajú 30 rokov NESTRIHANÉ vlasy? Sexi Ukrajinku jej hriva dávno prerástla, teraz má milé nasledovníčky Zobraziť článok

Fake It
Keď máte pochybnosti, vždy niečo môžete predstierať, kým to nedosiahnete. Pri vytváraní ilúzie hustejších vlasov treba používať ľahšie prípravky, ktoré vlasy pri korienkoch vyplnia bez toho, aby ich zaťažili. Alebo siahnite po zahusťovacom textúrovom spreji.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});