Imidž Čaputovej v zahraničí: AHA, čo si o jej účese myslia naši českí susedia

Aj keď si Zuzana Čaputová bledomodrými šatami z inaugurácie poriadne zavarila, karta sa otočila. Dnes jej dokonalý módny vkus obdivujú ...

Aj keď si Zuzana Čaputová bledomodrými šatami z inaugurácie poriadne zavarila, karta sa otočila. Dnes jej dokonalý módny vkus obdivujú aj experti za hranicami Slovenska.

Fotogaléria

Od nástupu do prezidentského úradu Čaputová jasne zadefinovala svoj štýl. Šatami ladne vykresľujúcimi ženské krivky a bohatými rozpustenými vlasmi vniesla do konzervatívneho prostredia politiky progresívne prvky, ktorými upútala pozornosť odborníkov u nás, aj za hranicami.

"Zuzana Čaputová je ´bezvadná´," nešetrí chválou bývalý hovorca zosnulého prezidenta Václava Havla a najväčší český odborník na etiketu Ladislav Špaček.

Ten pre český BLESK ďalej na adresu našej „prvej dámy“ povedal: „Má svoj štýl, no včas si uvedomila, že reprezentuje Slovensko a veľmi dobre si tak stráži príležitosti, etiketu aj vhodnosť jednotlivých outfitov voči danej situácii a miestu.Outfity Zuzany Čaputovej V GALÉRII>>>

Pozornému oku odborníka neunikla ani skvostná zbierka prezidentkiných šiat. „V drvivej väčšine sú celkom dokonalé,“ hovorí Mr. Etiketa a dodáva, že Čaputová je veľmi krásna žena s nádhernými vlasmi.

Jej veľkým darom od prírody sú bohaté pramene, ktoré má vždy krásne upravené.  Kedysi boli rozpustené vlasy tak trochu na hrane, dnes už nie sme takí úzkoprsí. Prezidentka môže mať pokojne rozpustený účes a tá slovenská ho neváha nosiť.

Prezidentka Zuzana Čaputová
Ukázala, ako sa nosí farba tohto roka: Stobodový outfit Zuzany Čaputovej! Zobraziť článok

Meghan Markle
Meghan, to vážne?! Za TIETO kvetinové šaty vysolila takmer 6 000 dolárov Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});