Základom je odstrániť HRUBÉ zaužívané chyby: 10 tipov, ako mať v novom roku KONEČNE hustejšie a pevnejšie vlasy

Viac ako 50 percent žien sa v určitom bode svojho života stretlo s vypadávaním vlasom a toto číslo sa v posledných rokoch ešte zvýšilo. ...

Viac ako 50 percent žien sa v určitom bode svojho života stretlo s vypadávaním vlasom a toto číslo sa v posledných rokoch ešte zvýšilo. Čo s tým?

Fotogaléria

Riešenie vypadávania vlasov je otázka, ktorú väčšina odborníkov na krásu počúva najčastejšie. Neexistuje jediná správna odpoveď. Väčšina ľudí je ochotná urobiť (alebo si kúpiť!) čokoľvek, čo pomôže dosiahnuť bujnú hrivu. Nestrácajte čas tabletkami alebo prípravkami, ktoré nezaberú. Najväčším tipom odborníkov je jednoduchosť!

Chcete vyzerať mladšie? Vyskúšajte účes milovaný celebritami! Týmto kráskam ubral hneď niekoľko rokov Zobraziť článok

Jedzte rozumnejšie
Strava plná zdravých tukov je nevyhnutná pre husté a zdravé vlasy. Zatiaľ čo genetika určuje štruktúru vlasov, vaša strava zohráva úlohu v tom, ako sa môžu prejaviť gény.

Uistite sa, že máte dostatok kvalitných bielkovín a dobrých tukov, ako je olivový olej a omega-3. Odporúča sa losos, avokádo, orechy, zelenina a ovocie, aby ste získali všetky kľúčové živiny potrebné pre rast silnejších vlasov.

Odnesie si to vaša krása! Takto vám dáva telo najavo, že nejete dostatok bielkovín Zobraziť článok

Použite správny šampón a kondicionér
Znie to ako samozrejmosť, ale treba to zopakovať: rôzne typy vlasov vyžadujú špecifické produkty, ktoré vyhovujú ich presným potrebám. Ak máte jemné vlasy, mali by ste hľadať objemové šampóny a kondicionéry.

Pre tie, ktoré majú hrubé vlasy, sú vhodné produkty, ktoré skrotia krepovatenie a hydratujú. Dobrým krokom je vybrať si šampón, ktorý jemne čistí pokožku hlavy a kondicionér, ktorý zvyšuje hydratáciu (aplikuje sa od stredných dĺžok až po končeky. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});