Ako mohol TOTO niekto vymyslieť? Šialené diéty, ktoré vážne ohrozujú zdravie, v žiadnom prípade ich neskúšajte, ide o ŽIVOT!

Ak ste si doteraz mysleli, že ste videli všetko, toto vás zrejme vyvedie z rovnováhy. Existujú totiž ľudia, ktorí sú schopní spraviť ...

Ak ste si doteraz mysleli, že ste videli všetko, toto vás zrejme vyvedie z rovnováhy. Existujú totiž ľudia, ktorí sú schopní spraviť čokoľvek, len aby schudli.

Fotogaléria

Bez driny a zmeneného jedálnička to nejde, preto mnohí dostávajú šialené nápady, ako oklamať telo, žalúdok. A to aj na úkor vlastného zdravia. Je to veľmi smutné, no absurdné diéty si vždy nájdu svojich nasledovateľov. 

Diéta Šípkovej Ruženky 

Jednoduché ako facka: v spánku sa neje. Kto sa pustí do tejto diéty, zvyčajne sype do seba aj tabletky na spanie, či na upokojenie a cez deň si tiež dá šlofíka. Motto znie: radšej spať, ako žrať!

Túto diétu si vraj vyskúšal aj Elvis Presley, odborníci ju však nikomu neodporúčajú! Čudujete sa?! Na rôzne tabletky sa ľahko zvyká a hrozia aj srdcové choroby, cukrovka.    

Ako raz a navždy SCHUDNÚŤ zo stehien? Takto to funguje krok za krokom! 3. bod je STRAŠIAKOM mnohých žien, konečne sa naň odvážte Zobraziť článok

Cigaretová diéta 

Vďaka populárnej reklame sa rozšírila v 20. rokoch minulého storočia, nikotín totiž znižuje chuť do jedla. Možno sa na vás nenalepia kilogramy, no je celkom pravdepodobné, že si dôverne potykáte s infarktom alebo rakovinou pľúc.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});