Veštby známej slovenskej jasnovidky Elvíry desia: Rok 2023 bude MIMORIADNE ŤAŽKÝ, tešiť sa môžete len z jednej veci, tvrdí

Ak sa zmýšľanie ľudí nezmení, všetko ostane v starých koľajach, hovorí jasnovidka Elvíra. Slováci sa musia pripraviť na neľahké obdobie, ...

Ak sa zmýšľanie ľudí nezmení, všetko ostane v starých koľajach, hovorí jasnovidka Elvíra. Slováci sa musia pripraviť na neľahké obdobie, treba však myslieť pozitívne, nenechať sa unášať negatívnou vlnou.

Fotogaléria

Máme za sebou ťažké 2 roky v zovretí koronavírusu. Samozrejme, dnes už neplatia takmer žiadne obmedzenia. Môžeme si definitívne vydýchnuť v roku 2023? Alebo hrozia iné choroby?

Áno, hrozia! Okrem bežných chrípok aj rôzne ďalšie infekty a iné vírusy. Zápaly pľúc, leukémia, rakovina tiež ohrozuje ľudí, no každý má iný osud, niektorí sa vyliečia, ale veľa je takých, ktorí chorobám podľahnú. Ľudia musia byť stále opatrní, ja ich stále vyzývam, aby si na seba dávali pozor, aby sa nechovali ľahostajne.

Netreba zanedbávať preventívne prehliadky. Mnoho žien sa bojí chodiť ku gynekológom, strach však musí ísť bokom. Preventívne prehliadky dokážu zachrániť život, vyšetrenia krčka maternice, aj mamografia by mali byť pre ženy samozrejmosťou.

Pandémia nám ukázala obrovské diery v zdravotníctve, v školstve. Zlepší sa to v novom roku? Čo môžu ľudia očakávať v tomto smere?

Ja to nevidím dobre! Je to taký začarovaný kruh a čím ďalej, tým je to horšie. Dlhé roky sa to zanedbávalo, veľmi ťažko sa to rieši. Ani platovo to nebude ružové, lekári, zdravotníci, ani učitelia spokojní nebudú. Bohužiaľ.

Lekárka Marianna: Na oddelení dojčiat sme v zime upchávali škáry v oknách, ale na ministerstve zdravotníctva ich mali nové! Zobraziť článok

Ani sme si po COVID-19 nevydýchli a už sa rozpútala vojna na Ukrajine. Ľudia sa boja, sú frustrovaní, nevidia svetlo na konci tunela. Kedy a ako sa to skončí? Ako to dopadne?

Pred rokom v januári, tesne predtým, ako sa vojna začala, som bola na Ukrajine. Už vtedy som predpovedala, že bude vojna. Nad sebou som totiž videla kŕdeľ vrán, bolo to nesmierne nepríjemné, už som však vedela, čo sa udeje. Budúci rok to ešte potrvá, no táto vojna má do leta skončiť.

Vojny na Slovensku sa ľudia báť nemusia, u nás nebude. Slovákov však čakajú iné konflikty, nepokoje, nedorozumenia. Politická situácia stabilná nie je, politici len nasľubujú, platy sa nezvyšujú, ľudia sú potom zúriví. A tento „trend“ pokračuje aj v novom roku, iné to ešte dlho nebude.

Pokračovanie na ďalšej strane. 

Veríte v mágiu čísiel? Tak potom by ste mali poznať aj tie anjelské, aby ste vedeli, čo vás čaká Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});