Veštby známej slovenskej jasnovidky Elvíry desia: Rok 2023 bude MIMORIADNE ŤAŽKÝ, tešiť sa môžete len z jednej veci, tvrdí

Ak sa zmýšľanie ľudí nezmení, všetko ostane v starých koľajach, hovorí jasnovidka Elvíra. Slováci sa musia pripraviť na neľahké obdobie, ...

Ak sa zmýšľanie ľudí nezmení, všetko ostane v starých koľajach, hovorí jasnovidka Elvíra. Slováci sa musia pripraviť na neľahké obdobie, treba však myslieť pozitívne, nenechať sa unášať negatívnou vlnou.

Fotogaléria

Lenže táto vlna však u nás spustila enormné zdražovanie, väčšina ľudí má finančné problémy, nedokážu si zaplatiť ani základné potraviny, platiť si účty. Slovensko začína byť čoraz chudobnejšou krajinou. Čo čaká Slovákov v tomto smere? Na čo sa treba pripraviť? Máme nádej, že to bude v novom roku aspoň o niečo lepšie?

Je to hrozné, veľa ľudí žije od výplaty do výplaty, musia sa pozerať na to, čo si môžu dovoliť a čo už nie. Opakujem, zvyšovanie platov nevidím pozitívne, v niektorých firmách sa to udeje, no mnoho podnikateľov si to nemôže dovoliť. Mnohí si preto berú pôžičky, no potom ich nestíhajú platiť.

Je to smutné, ale Slováci budú chudobnieť naďalej. A to prináša so sebou ďalšie veľké problémy, agresiu, hádky, konflikty v rodinách, neistá atmosféra vplýva negatívne na deti, zvyšuje sa počet samovrážd.

Nestabilná politická situácia – konflikty, nevraživosť, rodinkárstvo, neslušnosť, teda amatéri, nevzdelanci vo vláde, vnútrokoaličné boje ľudí tiež vyčerpávajú. Aká bude politická situácia v novom roku?

Politická situácia sa nezmení, politici sa budú hádať medzi sebou. Vidím, že by mali byť predčasné voľby, politici sa síce zmenia, no podstata tu ostane. Teda konflikty a problémy.

Môžu sa Slováci vôbec tešiť z upokojenia situácie, zo zlepšenia medziľudských vzťahov?

Nie, nevidím to priaznivo. Ľudia sú nervózni, hádajú sa, každý sa stará tam, kde nemá. Navzájom si závidia, podkopávajú sa. Najprv musíme začať od seba, potom sa dokážu meniť aj situácie. Ak sa zmýšľanie ľudí nezmení, všetko ostane v starých koľajach.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Napíšte na červený papier 9 želaní a uvidíte, čo sa stane: Tento rituál vám prinesie šťastie! Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});