Elton John hovorí svojim deťom o vojne na Ukrajine: Dôležité pravdy o svete, v ktorom žijeme

75-ročná spevácka legenda Elton John dáva svojim synom dôležité životné lekcie prostredníctvom dojímavého listu.

75-ročná spevácka legenda Elton John dáva svojim synom dôležité životné lekcie prostredníctvom dojímavého listu.

Fotogaléria

"Rocket Man" oslávil v marci svoj významný míľnik, 75. narodeniny. Pri tejto príležitosti adresoval dojemný list svojim dvom deťom Zacharymu (11) a Elijahovi (9), ktorých vychováva s manželom Davidom Furnishom (59).

List Eltona Johna uverejnil portál Time.com.

"Zachary a Elijah, pamätáte si, keď ste ma prvýkrát videli na pódiu? Boli sme v Las Vegas v roku 2018 a váš otec (David Furnish, pozn.red.) vás priviedol na show. Boli ste ohromení tým všetkým, svetlami, kostýmami a davom ľudí. Potom ste obaja povedali: Nevedeli sme, že to ocko dokáže!" Uvádza v liste hudobník a zároveň priznáva, že v začiatkoch svojej kariéry s celosvetovým úspechom nerátal. 

"Teraz máte 11 a 9 rokov. Keď som bol vo vašom veku, netušil som, kam ma život zavedie. Keď sa pozriem späť, je toho toľko, na čo som hrdý, toľko som sa naučil. A keďže ste dve najcennejšie časti môjho života, chcem sa s vami podeliť o niektoré z týchto lekcií." napísal.

Štýl Axla Rose-a spája generácie.
Axl Rose spája generácie: Prvky jeho štýlu prežili dodnes, nebojte sa ich! Zobraziť článok

"Keď som bol mladý, učili ma, aby som zapadol, aby som robil to, čo ostatní očakávali, aj keď to nebolo správne. Teraz si uvedomujem, že môžem byť sám sebou. Byť verný sám sebe je to, čo mi pomohlo čeliť najväčším obavám."

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:

Zdroj: people.com, time.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});