Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie RÝB?

Pripravte sa na skutočnú zmenu pohľadu. V novom roku sa Rybám začína ďalší nový dvaapolročný cyklus, ktorý vás urobí tichšími a častejšie ...

Pripravte sa na skutočnú zmenu pohľadu. V novom roku sa Rybám začína ďalší nový dvaapolročný cyklus, ktorý vás urobí tichšími a častejšie uvažujúcimi o dôležitých životných otázkach.

Fotogaléria

Kariéra a peniaze

Do polovice mája nebudete mať žiadne finančné problémy. Môžu za to hlavne usilovnosť a odvaha z roka 2022. Porozmýšľajte nad vytvorením finančnej rezervy, ktorá sa vám bude hodiť pri slabších mesiacoch. Ak ste si dávnejšie dali osobný záväzok, že si z každej výplaty niečo odložíte, tak teraz je čas s tým skutočne začať. Aspoň malou sumou.

Saturn vstupuje začiatkom marca do Rýb, čo vám pomôže s finančnou disciplínou. Zatiaľ sa snažte udržať si prácu! Tento rok by ste nemali priveľmi v zamestnaní vyskakovať. 

Tri znamenia zverokruhu, ktoré sa po 40-ke menia na skutočné bohyne Zobraziť článok

Jedna z planét vám neustále s prácou pomáha, ale všetko závisí od vášho postoja. Prestaňte sa sťažovať! Dávajte si pozor na to, čo hovoríte, a na ľudí, s ktorými sa delíte o svoje myšlienky. Ak budete mať otvorenú myseľ, vaše šance sa výrazne zvýšia. Pokračovanie na ďalšej strane.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie BÝKA? Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});