Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie BÝKA?

Už teraz sa môžete začať radovať, lebo planéty vám predpovedajú naozaj šťastný rok. Čo naznačujú a pred čím varujú?

Už teraz sa môžete začať radovať, lebo planéty vám predpovedajú naozaj šťastný rok. Čo naznačujú a pred čím varujú?

Fotogaléria

V roku 2023 čakajte veľké šťastie od polovice piateho mesiaca. Jupiter vstupuje 16. mája do znamenia Býka a prinesie vám šťastie na celých dvanásť mesiacov.

Konečne môžete zažiť vytúženú finančnú a duševnú istotu, pohodu a predvídateľnosť. Ale pozor, môže spôsobiť vašu náchylnosť k preháňaniu, čo môže zničiť dosiahnuté výsledky. Ostaňte radšej umiernení a vytrvalí.

6 vecí, ktoré sebavedomá žena počas hádky nikdy NEROBÍ: Pozor, za 3. bod vás bude mať za primitívnu HLUPAŇU! Zobraziť článok

Láska u zadaných

Začiatok roka vám prinesie vo vzťahu harmóniu. Malé problémy prinesie február, pretože obaja chcete niečo iné. Budete flexibilní a otvorení, no svojich vlastných názorov sa nebudete chcieť úplne vzdať. Vytúžený kompromis príde v marci.

Ten potrvá až do konca leta, kedy obaja opäť pomeliete v dvoch samostatných mlynoch. Hádok môže byť viac, čo má odstrašujúci účinok. November prinesie skutočné zmierenie, ale rok zakončíte objatiami a horúcou láskou.

Láska u nezadaných

Počas prvého mesiaca zaujmete človeka, s ktorými si budete hneď rozumieť, no o mesiac neskôr (a zložení ružových okuliarov) sa môže ukázať, že to nie je až také ideálne. Pokračovanie môžete ľahko zrušiť. Bez ohľadu na to, od marca začína opäť priaznivé obdobie na lásku.

Budete pomalší a opatrnejší, ale bohužiaľ na konci leta máte pocit, že rozdielnosť názorov môže mať na váš nový vzťah fatálne následky. Len ak to samozrejme dovolíte. Rozhodnúť sa už musíte sami, či dáte pokračovaniu vzťahu ešte šancu. Podľa planét sa váš pokoj v duši naplno obnoví až v novembri. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});