Tento párik sa nezdá! 8 eurový rozpočet na deň, aj cestovanie po svete: Aha, z čoho to celé financujú

Žijú svoj sen. Skromný, zaujímavý a plný dobrodružstiev. Nie každá žena by sa dlhodobo dobrovoľne vzdala pohodlia, a roky žila takpovediac ...

Žijú svoj sen. Skromný, zaujímavý a plný dobrodružstiev. Nie každá žena by sa dlhodobo dobrovoľne vzdala pohodlia, a roky žila takpovediac „z ruksaku“.

Fotogaléria

Silke Muys a Kieran Shannon sa stretli v Španielsku v roku 2019, kde obaja pracovali ako tanečníci. Bola to láska na prvý pohľad, ktorá im v roku 2021 na ostrve Skye vydláždila cestu do spoločnej budúcnosti.

A tú svoju majú celkom jasnú. Príbeh zaujímavého páru uverejnil aj web manchestereveningnews.co.uk.

Najprv si chcú užiť až 10 ročné medové týždne, ktoré strávia cestovaním po celom svete. Už spoznali Island, Španielsko, Portugalsko, Srí Lanku, Indiu, Nepál aj Thajsko.

Ako ísť na výlet poriadne štýlovo? Držte sa nášho užitočného manuálu a na TÚTO JEDNU vec nikdy nezabudnite! Zobraziť článok

Aktuálnym plánom je cestovať z Čile na Aljašku, ako aj navštíviť Mjanmarsko a Mongolsko. Silke povedala: „Lepšie sa spoznávame tým, že spolu zdieľame tieto magické chvíle na vrcholoch hôr a pod vodopádmi“. A z čoho to všetko hradia? Dozviete sa na ďalšej strane!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});