Tri znamenia zverokruhu, ktoré sa po 40-ke menia na skutočné bohyne

Tie časy sú už preč, keď boli ženy v 40-ke už babkami a sústreďovali sa najmä na rodinu. Dnešné 40-ničky sú iné. Budujú si kariéru, rodia ...

Tie časy sú už preč, keď boli ženy v 40-ke už babkami a sústreďovali sa najmä na rodinu. Dnešné 40-ničky sú iné. Budujú si kariéru, rodia deti, sú aktívne – športujú, starajú sa o seba a niektoré z nich sa až po tomto veku menia na femme fatale.

Fotogaléria

Vraví sa, že žena zreje ako dobré víno. Je to veľká pravda, veď vekom získava životné skúsenosti, stáva sa sebavedomejšou, už vie presne, čo chce, čo jej pristane – a práve tieto veci robia ženy v očiach mužov atraktívnejšími. Tri znamenia zverokruhu však jednoznačne kraľujú v tomto rebríčku. Viete, ktoré? Prezradíme.

Hladí vám tvár, nohy? Alebo vám často POLOŽÍ ruku na chrbát? Ako a kde sa vás muž dotýka, prezradí, či to s vami myslí vážne Zobraziť článok

Škorpión

Najkrajšie obdobie, najkrajší vek pre toto znamenie. Vyzerá okúzľujúco, vyžaruje pozitívnu energiu, fyzicky aj psychicky je v top forme. Svojím šarmom dokáže za pár minút pomotať hlavu nejednému mužovi a komplimenty ju robia ešte krajšou.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});