Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie RÝB?

Pripravte sa na skutočnú zmenu pohľadu. V novom roku sa Rybám začína ďalší nový dvaapolročný cyklus, ktorý vás urobí tichšími a častejšie ...

Pripravte sa na skutočnú zmenu pohľadu. V novom roku sa Rybám začína ďalší nový dvaapolročný cyklus, ktorý vás urobí tichšími a častejšie uvažujúcimi o dôležitých životných otázkach.

Fotogaléria

Okolie sa až bude obávať, či ste v poriadku, pretože dávate prednosť samote pred hlučnou spoločnosťou. Samozrejme, že vám nič nie je.

6 vecí, ktoré sebavedomá žena počas hádky nikdy NEROBÍ: Pozor, za 3. bod vás bude mať za primitívnu HLUPAŇU! Zobraziť článok

Láska u zadaných

Rok vám začne ospalo a pomaly, priam ako by sa zastavil čas. Od marca Saturn vstúpi do Rýb a vy takmer okamžite zvážniete. Vášmu partnerovi sa tá zmena môže zdať zvláštna.

Môže sa o vás báť, pretože v posledných rokoch vás v takom rozpoložení nevidel. Musíte ho veľmi milovať, aby ste neverili, že s ním máte problém.Je tu vidina zrútenia koncom júla, augusta alebo začiatkom októbra, no do konca roka všetko zlé prejde.

Láska u nezadaných

Nie je miesto na ľahkovážnosť. Od marca zvážniete, ale dávajte si pozor, aby ste sa nestali pochmúrnymi! Táto zmena priláka do vášho života celkom iných ľudí. Spomalíte a budete trpezlivejší. Priatelia a rodina sa začnú obávať, kam sa podel ten „starý“ človek, ktorý miloval zábavu. Nič vám ale nie je.

Keď sa budete tváriť pochmúrne, to môže záujemcov odradiť a vystrašiť. Keď budete veselí, budú vás považovať za atraktívnejších. Do konca roka sa vám to bude v záležitostiach lásky dariť lepšie. Pokračovanie na ďalšej strane.

Veľký horoskop na rok 2023: Čo hviezdy pripravili pre znamenie VÁH? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});