Prvé rande? Toto stresuje ZNAMENIA ZVEROKRUHU najviac! Blíženci a Baran neznášajú nudu, Lev potrebuje obdiv: Spoznávate sa?

Prvé rande je vždy vzrušujúce. Niektoré faktory rozrušia určité znamenia zverokruhu viac ako iné, niektoré sú úplne v pohode. Spoznajte ...

Prvé rande je vždy vzrušujúce. Niektoré faktory rozrušia určité znamenia zverokruhu viac ako iné, niektoré sú úplne v pohode. Spoznajte sa hlbšie.

Fotogaléria

Lev                                                                                                          Veľmi sebavedomé znamenie zverokruhu. Ak do miestnosti vstúpi Lev, upúta pozornosť všetkých. Na druhej strane, v rozhovoroch sa zdá byť trochu zahľadený do seba. To závideniahodné sebavedomie sa však môže pretaviť aj do stresu na prvom rande, pretože nebyť obdivovaný je pre neho nočnou morou.

Viete, aké sú tri NAJMÚDREJŠIE ZNAMENIA zverokruhu? Možno patríte k nim aj vy Zobraziť článok

Panna                                                                                              Znamenie zverokruhu ktoré je považované za spoľahlivého tímového hráča. No tí, ktorí sa narodili v znamení Panny, sú tiež považovaní za úzkostlivých a zároveň perfekcionistov. To môže prvé rande sťažiť. Pre Panny je mimoriadne náročné zapliesť sa s novým človekom. Najradšej by všetko vopred vedela a posúdila. Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});