Viete, aké sú tri NAJMÚDREJŠIE ZNAMENIA zverokruhu? Možno patríte k nim aj vy

So životom sa dokážu skutočne popasovať. Pre nich neexistuje prekážka, ktorú by nedokázali vďaka svojej inteligencii zvládnuť. Môžu byť ...
  • Zdroj: Getty/agsandrew

So životom sa dokážu skutočne popasovať. Pre nich neexistuje prekážka, ktorú by nedokázali vďaka svojej inteligencii zvládnuť. Môžu byť naozaj právom na to hrdí.

Každé znamenie má svoje klady a zápory. Prirodzená inteligencia je však jasnou výhodou do života, ktorú sa oplatí využiť čo najlepšie. Ktoré sú tie najmúdrejšie?  

Znamenia, ktoré počas života dosiahnu najviac úspechov
Znamenia, ktoré počas života zarobia najviac peňazí: Patríte medzi ne? Zobraziť článok

Baran

Je naozaj impulzívny a priebojný, vždy tak dosiahne svoj cieľ. Pokiaľ si zaumieni niečo dosiahnuť, tak si odvážne a energicky ide za zdarným výsledkom až do konca. Bojuje za správnu vec. Zbiera vlastné skúsenosti, takže presvedčiť ho o cudzej pravde je nemožné. Je extrovert s odhodlanou a otvorenou osobnosťou.

Baran je inštinktívny vodca, ktorý je vždy pár krokov pred ostatnými. Je rýchly a nebojí sa skúšať nové veci, hoci môžu byť spojené s nebezpečenstvom.

Vodnár vyberavé Váhy nepriťahuje, naopak, v posteli s Baranom lietajú iskry! Zobraziť článok

V tomto znamení sa napríklad narodili herečky Emma Watson, Sarah Jessica Parker, Kate Hudson, Jennifer Garner alebo Reese Witherspoon. Má silné zastúpenie aj medzi slávnymi speváčkami – Lady Gaga, Céline Dion, Mariah Carey, Fergie, Victoria Beckham a Lucie Bílá.

K tomu tenistka Marija Šarapovová, modelky Alessandra Ambrosio a Miranda Kerr. Zo Sloveniek sa k tomuto znameniu patria napr. herečky Zuzana Kronerová, Gabriela Marcinková, Vica Kerekes alebo Helena Krajčiová. Pokračovanie na ďalšej strane.

Módne prešľapy Victorie Beckham
Zle sa na to pozerá: Najväčšie módne prešľapy Victorie Beckham z minulosti PLUS jeden súčasný! Mohla si obuť TOTO? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});