Prvé rande? Toto stresuje ZNAMENIA ZVEROKRUHU najviac! Blíženci a Baran neznášajú nudu, Lev potrebuje obdiv: Spoznávate sa?

Prvé rande je vždy vzrušujúce. Niektoré faktory rozrušia určité znamenia zverokruhu viac ako iné, niektoré sú úplne v pohode. Spoznajte ...

Prvé rande je vždy vzrušujúce. Niektoré faktory rozrušia určité znamenia zverokruhu viac ako iné, niektoré sú úplne v pohode. Spoznajte sa hlbšie.

Fotogaléria

Blíženci                                                                                           Disponujú komunikačným talentom. Blíženci sú často extrémne extrovertní, čo toho druhého úžasne baví. Najväčším stresom pred prvým rande je pre družného Blíženca strach z nudy. Je naozaj šťastný len vtedy, keď má veľa programu a radšej plánuje tri akcie naraz. Pokiaľ však Blíženec na rande zistí, že nenašiel tú pravú, bude pre zmenu sedieť ticho ako myška.

Ste agresívna, NEEMPATICKÁ, kritická? Každé znamenie má svoju odvrátenú stranu, zistite, čo ZLÉ drieme vo vás! Zobraziť článok

Rak                                                                                                    Necháva sa viesť svojimi pocitmi a je veľmi citlivý. To z neho robí skvelého spoločníka. Prvé rande však môže Raka znervózniť, pretože na to, aby zažiarili, sa musí cítiť pohodlne. Veľmi dôležitý je pre neho aj názor jeho okolia. Bol by preto radšej, keby vedel predpovedať budúcnosť. No jedno urobiť môže. Miesto rande by malo byť jemu dobre známe a príjemné. Pokračovanie na ďalšej strane. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});