Hviezde Modern Talkingu ťahá na sedemdesiatku, Dieter TERAZ ukázal svoju o 30 rokov mladšiu partnerku: Tá má ale postavu!

Svojho času nebola diskotéka diskotékou bez ich chytľavých tanečných hitov. Nemecké popové duo v zložení Thomas Anders a Dieter Bohlen ...

Svojho času nebola diskotéka diskotékou bez ich chytľavých tanečných hitov. Nemecké popové duo v zložení Thomas Anders a Dieter Bohlen rozpaľovali lýtka nejednej ženy aj charizmou.

Fotogaléria

Hudobníci spolu tvorili v rokoch 1983 až 1987, potom sa rozdelili. Zanechali po sebe hity ako „You’re My Heart, You’re My Soul“, „You Can Win If You Want“, „Cheri, Cheri Lady“, „Brother Louie“, „Atlantis Is Calling“ či „Geronimo’s Cadillac“.

Tove Lo
Známa švédska divoška to vie na pódiu pekne rozpáliť: Je to ešte hudba či skôr striptíz, a čo fanúšikovia na odhalené prsia? Zobraziť článok

V rokoch 1997 až 2003 sa opäť na chvíľu dali hudobne dokopy, aby vydali pár úspešných singlov. V lete 2013 Modern Talking usporiadal rozlúčkové turné. Pri celkovo dvanástich albumoch dosiahli predaj cca 160 miliónov platní.

Obaja sa potom vydali na sólovú dráhu. Exoticky vyzerajúci Thomas (59) spolupracoval s rôznymi populárnymi speváčkami, venuje sa aj jazzu, soulu a charite pre deti.

Najštedrejšie celebrity
Rebríček najštedrejších celebrít: Kto si neváha vyhrnúť rukávy či darovať 25 tisíc náhodnej okoloidúcej? Zobraziť článok

Blonďák Dieter (68) so žiarivo bielym úsmevom ostal rovnako hudobne aktívny. A darí sa mu nielen v kariére, ale aj v súkromí. To jeho naplnila pred pár rokmi krásna Carina (38) s ktorou aktuálne dovolenkuje v Thajsku.

Prvýkrát sa stretli v nočnom klube na Malorke. Po počiatočnom odmietaní Carina súhlasila s rande, a odvtedy sú nerozluční. Foto krásky nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});