Známa švédska divoška to vie na pódiu pekne rozpáliť: Je to ešte hudba či skôr striptíz, a čo fanúšikovia na odhalené prsia?

Niektoré speváčky už naozaj nevedia ako zaujať. Kde nestačí hudba, tak si musia silou mocou pomôcť vlastným telom. Najlepšie odhalením.

Niektoré speváčky už naozaj nevedia ako zaujať. Kde nestačí hudba, tak si musia silou mocou pomôcť vlastným telom. Najlepšie odhalením.

Fotogaléria

V ostatnom čase podobným divoškám na koncertoch kraľovala americká speváčka Miley Cyrus, pri ktorej o odvážne kostýmy, priesvitné oblečenie, oplzlé gestá či nahotu nebola núdza. Možno ste videli jej záznam koncertu, kde jej spoločnosť na pódiu robil veľký nafukovací pohlavný úd.

A nie je sama. Vyzývaným oblečením nestoja bokom ani mladé niektoré raperky či švédska speváčka s pseudonymom Tove Lo. Pre ňu je odhaľovanie na javisku prirodzené, ako pre vás dýchanie.

Ebba Tove Elsa Nilsson alias Tove Lo je speváčka, skladateľka a hudobníčka zo Štokholmu.  Už ako malá začala písať básničky a krátke príbehy. Neskôr študovala na hudobnej škole Rytmus Musikgymnasium.

Playlist pre náročných: Neubránite sa slzám, tóny hudobných majstrov sa vám dostanú hlboko pod kožu Zobraziť článok

Hudobne zaujala singlom Habits (2013). Ten neskôr do podoby remixu Stay High vyšperkovali hiphopoví producenti z Hippie Sabotage, a dostavila sa celosvetová popularita. Skladba sa dostala na najvyššie priečky hudobných hitparád v mnohých krajinách.

Okrem iného tvorila aj pre iných umelcov, napríklad pre Icona Pop, Girls Aloud, Amelia Lily či Cher Lloyd.

Na ďalšej strane uvidíte, ako to Tove Lo roztočí na pódiu.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});