Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zabudnite na misionára a psíka: TOP sexuálne polohy na zimné radovánky, ktoré vám spríjemnia najchladnejšie mesiace v roku

Čo robili naši predkovia počas dlhých chladných mesiacov? Túlili sa k sebe pri ohni. To isté môžete vyskúšať aj vy. Ak nemáte v dome ...

Čo robili naši predkovia počas dlhých chladných mesiacov? Túlili sa k sebe pri ohni. To isté môžete vyskúšať aj vy. Ak nemáte v dome / chate kozub, vytvorte si útulné miesto napríklad pomocou pár prikrývok.

Fotogaléria

Tajná pevnosť

Lahôdka pre páriky či až roztopašnú skupinu. Hlavne vizuálna. Zúčastnení sa pohodlne posadia na vankúše oproti sebe, aby mali dobrý výhľad na telo a pohlavie toho druhého / tretieho.

Počas individuálnej masturbácie, doplnenej o vhodné erotické pomôcky pre penis, vagínu či anál, sa môžu dopracovať k spoločnému vyvrcholeniu. Verte, že po chvíli je oveľa ťažšie vydržať na mieste, ako sa rovno sa seba nevrhnúť.   

Aj ženy vedia pri sexe striekať! Ale zaručuje ženská ejakulácia kvalitnejšie prežívanie orgazmu? Zobraziť článok

Masáž ako sa sluší a patrí

Ženy uvoľňujúcu masáž neodmietajú nikdy. Ak je navyše doplnená o dva bonusy. Prvou môže byť okrem príjemnej hudby aj teplý masážny olej. Počas pomalých dôkladných pohybov môžete navyše sledovať reakcie tela toho druhého. Masírovanie zakončite slastným ručným či orálnym „happy endom“.

Bonus pre odvážnych na ďalšej strane. 

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});