Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Aj ženy vedia pri sexe striekať! Ale zaručuje ženská ejakulácia kvalitnejšie prežívanie orgazmu?

Počas správneho dráždenia ženských pohlavných orgánov, alebo pri samotnom pohlavnom styku môže nastať stav, že zo žien doslova strieka ...

Počas správneho dráždenia ženských pohlavných orgánov, alebo pri samotnom pohlavnom styku môže nastať stav, že zo žien doslova strieka priezračná tekutina.

Fotogaléria

Tento typ „mokrého orgazmu“ by podľa štatistík môže dosahovať cca 5 percent žien západnej spoločnosti. Pritom ženy sú schopné počas sexu produkovať niekoľko odlišných druhov tekutín.

Pri vzrušení môže vagína uvoľniť lubrikačnú tekutinu, ktorá pomáha hladšiemu vniknutiu penisu. Počas orgazmu sa potom môžu z miest močovej trubice uvoľniť aj dva ďalšie druhy tekutín – mliečna (v malých množstvách), alebo číra (v pomerne veľkých množstvách).

Ako zaručene uspokojiť ženu? Séria polôh a pohybov, ktoré milujú všetky! Zobraziť článok

Bolo však ťažké určiť pôvod tekutiny. Donedávna si odborníci mysleli, že sa jedná o moč. Lenže rozborom zloženia tekutiny to bolo vyvrátené. Hoci je veľmi podobná klasickému moču, ale má aj niektoré zložky podobné mužskému ejakulátu. Objavuje sa v nej glukóza, fruktóza, sacharóza, fosforečné kyseliny a malé množstvo moču.

Príčinou ženskej ejakulácie sú ale Skeneho žliazky, ktoré ústia vedľa močovej trubice nad pošvovým vchodom. U každej ženy sú inak veľké, a to je možno dôvodom, prečo niektorá žena ejakuláciu má a iná nie. Histologicky sa tieto žliazky podobajú mužskej prostate.

Osvedčené tipy, ako sa eroticky naštartovať: Budete sa cítiť ako nadržaná sopka pred erupciou Zobraziť článok

Ženská ejakulácia je dobrý znamením sexuálneho uspokojenia. Tie, ktorú ju nezažili nemusia byť sklamané. Ani u mužov množstvo ejakulátu nezaručuje kvalitnejšie prežívanie orgazmu.

Pokiaľ vám nestačí téma ženskej ejakulácie iba textovo, viete si ju na webe (pre dospelých) nájsť aj vo forme videa pod názvom squirting. Aj s postupom, ako sa k mokrému vyvrcholeniu dopracovať.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});