Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Zabudnite na misionára a psíka: TOP sexuálne polohy na zimné radovánky, ktoré vám spríjemnia najchladnejšie mesiace v roku

Čo robili naši predkovia počas dlhých chladných mesiacov? Túlili sa k sebe pri ohni. To isté môžete vyskúšať aj vy. Ak nemáte v dome ...

Čo robili naši predkovia počas dlhých chladných mesiacov? Túlili sa k sebe pri ohni. To isté môžete vyskúšať aj vy. Ak nemáte v dome / chate kozub, vytvorte si útulné miesto napríklad pomocou pár prikrývok.

Fotogaléria

Medvedie objatie

Príjemná a vhodná poloha na vytvorenie tepla a pohodlia s partnerom. Prijímajúci si ľahne na bok do fetálnej polohy (čo sú pokrčené nohy v kolenách), pričom sa drží vankúša alebo prikrývky kvôli stabilite, zatiaľ čo sa prenikajúci partner zozadu pritúli do tzv. medvedieho objatia.

Veselšie páriky si pri tom môžu pobrukovať pesničku „Medveďku, daj labku“, alebo po očku sledovať na obrazovke podobne vystrájajúce páriky.

Radšej hrubší a kratší, alebo tenší a dlhší? Slovenky prezradili, akú má mať ideálny muž dole "výbavu“ Zobraziť článok

Dobrý a zlý

Vedeli ste, že ak sa potlačí jeden zmysel, tak druhý zosilnie. Tak prečo to nevyužiť aj pri sexe? Stačí hodvábnou šatkou previazať oči a ruky (napr. o rám postele) prijímajúcej osobe a začať ju obšťastňovať jazykom či prstami. Možno budete milo prekvapení, akú intenzitu môže pridať obyčajné zaviazanie očí pre obe zúčastnené osoby.

Na druhej strane vás čakajú ďalšie horúce tipy.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});