Dieťa herečky Rebel Wilson vynosila náhradná matka: Veľký rešpekt mamičkám! Som hrdá, že som vo vašom klube, napísala lesbička

Austrálska herečka neprestáva prekvapovať. Najprv to bolo výrazným schudnutím, potom priznaním k lesbickej orientácii a teraz založením ...

Austrálska herečka neprestáva prekvapovať. Najprv to bolo výrazným schudnutím, potom priznaním k lesbickej orientácii a teraz založením rodiny.

Fotogaléria

Herečka v minulosti opísala svoje problémy s plodnosťou a dokonca zdieľala, že jej výrazný úbytok hmotnosti mal zlepšiť jej šance na počatie dieťaťa. „Takto to začalo, že ak schudnem nejaké nadbytočné kilogramy, dá mi to väčšiu šancu zamraziť vajíčka a mať vajíčka lepšej kvality,“ povedala počas Instagram Live v júli 2021. 

Eva Cifrová
Playmate Eva Cifrová prežíva aktuálne obrovskú životnú zmenu: Takto sa pripravujem na umelé oplodnenie! Zobraziť článok

Neskôr sa Rebel podelila s fanúšikmi o zlé správy ohľadom svojej plodnosti. Riešenie problému však našla.

Rebel Wilson máme zafixovanú hlavne ako komediálnu herečku. V skratke účinkovala sv snímkach ako – Baby na ťahu, Ako porodiť a nezblázniť sa, Bláznivá jazda, Noc v múzeu: Tajomstvo hrobky či Ako byť single. Okrem herectva sa venuje aj písaniu, spevu a filmovej produkcii.

Zahrala si úlohu Tučnej Amy v hudobnej komediálnej filmovej sérii Ladíme (Pitch Perfect), ktorá jej vyniesla niekoľko nominácií na ceny a víťazstiev vrátane MTV Movie Award za najlepší prelomový výkon a Teen Choice Award za najlepšiu filmovú herečku. Za stvárenie Fraulein Rahm v dráme Jojo Rabbit (2019) bola nominovaná na Screen Actors Guild Award za výnimočný herecký výkon vo filme.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});