Playmate Eva Cifrová prežíva aktuálne obrovskú životnú zmenu: Takto sa pripravujem na umelé oplodnenie!

Je mladá, krásna a túžiaca po rodine. Milujúceho partnera po svojom boku už má, ale k dokonalému šťastiu jej chýba vytúžené dieťa.
  • Galéria9
  • Zdroj: Instagram / @eva_cifrova_official

Je mladá, krásna a túžiaca po rodine. Milujúceho partnera po svojom boku už má, ale k dokonalému šťastiu jej chýba vytúžené dieťa.

Fotogaléria

Modelka nedávno na svojom insta profile k dieťaťu napísala: Tieto dni som išla doslova s kožou na trh a zdieľam s vami moju prípravu na umelé oplodnenie. Ani by mi nenapadlo, aké veľké množstvo párov si tým prešlo, alebo práve prechádza.V správach od vás dostávam obrovskú podporu a povzbudenie, že táto téma by nemala byť tabu." 

Od fanúšikov dostáva Eva denne správy. Mnohé jej píšu, že jej držia palce, ozývajú sa ženy, ktoré majú deti práve vďaka umelému oplodneniu. "Ako žene vám držím palce a z celého srdca dúfam, že sa vám splní sen. Prajem čo najmenej komplikácií a ďakujem za odvahu otvoriť túto tému aj za info o priebehu, je to mega dôležité," pridávajú sa tie, ktoré si vážia, že sa rozhodla o tomto prehovoriť. 

Eviným partnerom je český manažér Lukáš Krňoul, ktorého spoznala v Dubaji, kam sa najznámejšia slovenská playmate vybrala s kamarátkami na výlet. A z dovolenkového sprievodcu sa stal aj sprievodca životom.

S kým chodila Eva v minulosti? Prečítate si na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});