Filmová ryšavka Ginny Weasley: Zrušené zásnuby so známym hercom, aj ďalší rozchod, šťastie v láske našla vlani. Komu povedala ÁNO?

Po účinkovaniach na školských besiedkach si trúfla na kasting do filmu o malom čarodejníkovi. Vybrali ju, a ona sa objavila rovno v niekoľkých ...

Po účinkovaniach na školských besiedkach si trúfla na kasting do filmu o malom čarodejníkovi. Vybrali ju, a ona sa objavila rovno v niekoľkých častiach vedľa legendárneho Harryho Pottera.

Fotogaléria

Už odmalička bola Londýnčanka Bonnie Wright nadaná a inteligentná. Chcela sa stať umelkyňou, hrať na rôzne hudobné nástroje a tvoriť. Počas základnej školy vynikala v maľovaní, speve, tanci… a futbale.

Na cestách po svete s rodinou pribudlo surfovanie. Pretrvávajúci záujem o umenie potvrdila štúdiom na londýnskej University of the Arts.

Fenomén Harry Potter

Prvým dielom série Harry Potter a Kameň mudrcov sa začala jej magická cesta. Tu mala drobnú úlohu, ale v druhom filme franšízy jej postava hrala dôležitejšiu úlohu, pretože prevzala spomienku na Toma Riddla a bola vzatá do Tajomnej komnaty.

celebrity, Nicole Kidman, Tom Cruise, Isabella Cruise? Connor Cruise
Extravagantná Isabella: Aha, takto dnes vyzerá adoptívna dcéra Nicole Kidman a Toma Crusia Zobraziť článok

S menšími úlohami v tretej a štvrtej časti sa postupne dostávala do centra pozornosti v piatej časti, Harry Potter a Ohnivá čaša. V ďalších pokračovaniach sa stala členkou Dumbledoorovej armády a bojovala s Lordom Voldemortom a smrťožrútmi vo viacerých bitkách. To sa bavíme o rokoch 2001 až 2011.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});