Rebel Wilson vyvracia klamstvá o jej diéte: Žiadne tabletky, poviem vám, ako to bolo!

Herečka Rebel Wilson dala jasne najavo, že tabletky na chudnutie nepodporuje. „Nechcem, aby sa niekto nechal oklamať,“ vyhlásila. 

Herečka Rebel Wilson dala jasne najavo, že tabletky na chudnutie nepodporuje. „Nechcem, aby sa niekto nechal oklamať,“ vyhlásila. 

Fotogaléria

42-ročná herečka sa rozhodla prehovoriť po tom, čo uvidela článok, ktorý priniesol nepravdivé informácie o jej ceste za novým – štíhlym JA. 

"Takto som neschudla, prosím, prestaňte písať tieto veci," vyzvala Wilson vo svojom instagramovom príbehu.

Nepravdivé tvrdenia prinútili herečku objasniť metódy, ktorým vďačí za štíhlosť: "NIKDY som nepodporovala žiadne tabletky na chudnutie," tvrdí. "Ak niekde uvidíte opak, nahláste to ako podvod…"

Wilson o začiatkoch svojho chudnutia porozprávala časopisu People. Jej nové telo nie je výsledkom žiadnej konkrétnej diéty. Ide o zodpovedné nutričné kombinácie a celkovú zmenu prístupu v otázke potravín, ktoré si kladie na tanier. "Snažím sa o celkovú rovnováhu, celkovú zdravú rovnováhu," povedala v novembri 2020. 

Veronika Fabianová
Netlačte do seba nezmysly, vyzýva Veronika Fabianová: Takto vyzerajú zdravé raňajky Zobraziť článok

Práve rovnováha hrá v rámci diéty kľúčovú úlohu. Aj v prípade Rebel, ktorú do cieľovej rovinky priviedlo až skoncovanie s tzv. emocionálnym jedením. "Cestovala som po svete a mala som hektický životný štýl. Môj spôsob, ako sa vyrovnať s tlakom, bolo jesť zmrzlinu a sušienky."

Wilson na margo svojho úspechu pre People povedala, že jej zámerom nebolo schudnúť konkrétne množstvo kilogramov, ale zlepšiť si zdravie. "Nezameriavam sa príliš na čísla. Stále vyzerám ako ja. Milujem svoje oblé krivky – neprišla som o ne. Mám ich, ale v zdravšej verzii. A presne to bol môj cieľ."

Úžasnú premenu Rebel Wilson uvidíte v GALÉRII.

Ornella Muti
Táto žena nemá vek: Zadok na fotke patrí 67-ročnej Ornelle Muti! Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: people.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});