Influencerka Tatiana Žideková v rukách odborníka: Nepríjemný zákrok, ale ten výsledok hovorí za všetko, tvrdí!

Známa slovenská influencerka Tatiana Žideková privítala jeseň s úsmevom, Neprekáža  jej ani pochmúrne počasie, ona žiari. Okrem trendy ...
  • Zdroj: Instagram / @tatianazidekova

Známa slovenská influencerka Tatiana Žideková privítala jeseň s úsmevom, Neprekáža jej ani pochmúrne počasie, ona žiari. Okrem trendy stylingu očarila aj bezchybnou pleťou a postavou. A jej tajomstvo? Vraj nič špeciálne!

Tatiana sa nám exkluzívne priznala, že sa v mladosti o svoju pleť bohvieako nestarala. Dokonca nepoužívala ani krémy. Až neskôr pochopila, že keď ju chce mať bezchybnú, treba jej venovať zvýšenú pozornosť. "Absolútnym základom je dôkladné čistenie. Ráno aj večer. Bez toho sa nezačne môj deň, bez toho si neľahnem do postele spať," tvrdí Tatiana. 

Pri čistení a krámikoch to však neostane, Tatiana pravidelne navštevuje súkromnú estetickú kliniku CHIRKOZ, kde sa zveruje do rúk odborníkom a absolvuje zákroky, vďaka ktorým jej pleť získa pružnosť, rozžiari sa a vypne. Viac nám prezradila vo VIDEU: 

Tatiana často používa aj pleťové masky, pílingy a na radu odborníkov vsadila aj na kvalitnejšie krémy, ktorými sa rozmaznáva. 

Božské telo

Žiadne diéty nedrží, zje všetko, v ničom sa neobmedzuje. Zároveň si však dáva pozor na to, koľko si toho naloží na tanier. Vraj všetko s mierou. K tomu pravidelné cvičenie – áno, takto sa buduje dobré telo!

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});