Hýčkajte sa ako Kate Beckinsale: Je čas vyskúšať extra účinnú pleťovú masku s avokádom!

Herečka tvrdí, že sa o svoju pleť začala starať až po 30-ke. Vtedy si uvedomila, že neostane večne mladá, jej pleť stráca na elasticite ...

Herečka tvrdí, že sa o svoju pleť začala starať až po 30-ke. Vtedy si uvedomila, že neostane večne mladá, jej pleť stráca na elasticite a ak chce vyzerať dobre, musí pre to niečo urobiť.

Fotogaléria

49-ročná Kate Beckinsale nevstúpila do bludného kruhu plastických operácií ako niektoré jej kolegyne, ktoré to s vylepšeniami preháňajú do takej miery, že ich už ani vlastná matka nespoznáva. Veď viete, je ich niekoľko a pri pohľade na ich fotky sa len v duchu potichu pýtame: „Ako mohli?!“ 

Pleťová maska à la Kate

K tomuto zázraku nepotrebujete extra ingrediencie, stačí jedno avokádo a vajíčko.

Ako na to: avokádo roztlačte, do zmesi pridajte vaječný bielok a poriadne  premiešajte. Aplikujte na vyčistenú pleť a nechajte pôsobiť zhruba 15 až 20 minút, následne masku zmyte vlažnou vodou. Pleť bude po nej krásna, hebká a vypnutá.

Najlepšia a najhoršia potravina na akné: Ak máte problémy s vyrážkami, čítajte! Zobraziť článok

Na záver pridávame ešte jedno herečkine tajomstvo: „Každý večer sa musím okúpať. Uvoľňuje ma to a po kúpeli sa cítim oveľa, oveľa lepšie. Nakoľko kvôli mojej práci často prespávam v hoteloch, vyberám si len izby, ktoré disponujú vaňami. V prípade, že je v kúpeľni len sprchovací kút, okamžite požiadam o inú izbu,“ prezradila hviezda Underworld.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});