ROZCHOD dokáže s psychikou ženy poriadne zamávať: Ako si čo najrýchlejšie vyliečiť rany? Stavte na TIETO overené praktiky!

Rozchody nie sú ľahké, smútok je dovolený. Po čase sa však musíte so sklamaním vyrovnať. Existujú spôsoby, ako čo najrýchlejšie zabudnúť.

Rozchody nie sú ľahké, smútok je dovolený. Po čase sa však musíte so sklamaním vyrovnať. Existujú spôsoby, ako čo najrýchlejšie zabudnúť.

Fotogaléria

"Nasťahovala som sa na dedinu len kvôli nemu. Bože, neznášala som to. Záhrada, okopávanie, kvetinky, nudné víkendy. Po rozchode som si prenajala byt v meste. Pár dní som si poplakala pod perinou a teraz si ten mestský život konečne užívam, chodím na jogu a kurz kreslenia," nadšene hovorí Mia, ktorá dostala kopačky po 8 rokoch, no neprepadla panike, rozdýchala situáciu a ide ďalej. 

Mám 2 deti s DVOMA MUŽMI: Myslela som si, že láska sa ma viac netýka, až kým neprišiel Patrik. Je neuveriteľné, ako sa k nám zachoval Zobraziť článok

Rozmaznávajte sa!

Špinavé ponožky, neumytý riad, neutretý prach a množstvo ďalších vecí, ktoré musíte stíhať, keď s niekým žijete v jednom byte. Návšteva kozmetičky sa odkladá, masáže sa ani neriešia, tešíte sa z toho, že stíhate kaderníčku a pedikúru pred letom.

Veď nech tie nohy v tých sandáloch vyzerajú! No keď nastane veľké prázdno, on je preč, choďte na tú masáž hoci aj cez slzy, zatelefonujte svojej kozmetičke, doprajte si upokojujúcu masku na tvár aj dekolt, zájdite na manikúru aj pedikúru.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});