Krátko pred 50-kou ROZPREDALA majetok, zbalila batoh a zmizla: Bývalá ALKOHOLIČKA našla zmysel v cestovaní. Kde na to vzala a kde všade sa dostala?

Po odchode dcéry z rodičovského domu začína odznova: 49-ročná Rachel si plní svoj celoživotný sen a cestuje po svete ako batôžkárka.
  • Zdroj: Getty/MundusImages

Po odchode dcéry z rodičovského domu začína odznova: 49-ročná Rachel si plní svoj celoživotný sen a cestuje po svete ako batôžkárka.

Čašníčka Rachel Stump sa so svojou dcérou Wynter rozlúčila so zmiešanými pocitmi: jej dieťa je už dospelé a pripravené začať vlastný život. A ona? Chcela si dopriať zmenu a zažiť niečo, čo je iba takpovediac pre mladých: gap year!

St. Jakob Church, Arménsko.
Krajina, ktorá zostane vo vašom srdci: Arménsko je nevybrúseným DIAMANTOM, toto všetko sa oplatí vidieť Zobraziť článok

„Gap year“ znamená aktívnu prestávku pred novou etapou života, zvyčajne po skončení školy, rozchode alebo pred nástupom do nového zamestnania. Ľudia si ju zväčša doprajú v snahe využiť čas na nájdenie seba samých, pričom zbierajú nezabudnuteľné zážitky.

Áno, parádna predstava, najmä, keď máte dvadsať. No Rachel má krátko pred 50-kou a jej rozhodnutie vydať sa na cesty si zaslúži obdiv. Predala dom a majetok, kúpila letenku do Španielska, schmatla batoh a vykročila spoznať svet. Závideniahodné! 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});